VIDEO | Marius Tucă: „O emisiune importantă a fost cea cu Băsescu și Sechelariu, iar cel mai mare rating din istoria televiziunii a fost cu Rona Hartner și Vadim”

Publicat: 23/11/2022, 14:20
Actualizat: 23/11/2022, 22:31

Marius Tucă, jurnalist, a fost invitatul emisiunii „Față în față cu Ion Cristoiu”. Acesta a povestit cum era emisiunea (Marius Tucă Show) acum mai bine de 10 ani. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„O emisiune importantă a fost cea cu Băsescu și Sechelariu. Era o chestie extraordinară că puteai să îi aduci față în față. Era un eveniment și erau doi oameni care se certau. Cel mai bun lucru era să îi aduci pe cei doi care nu se înțelegeau. Cel mai mare rating din istoria televiziunii a fost cu Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor. Vadim era președintele Partidului România Mare și în acuza pe Emil Constantinescu că are o amantă pe nume Rona Hartner. A durat mult timp și s-au acumulat tensiuni și informații. A fost ceva infernal. Rona Hartner a vrut să mă duc să o iau de acasă. La un moment dat, a ieșit din emisiune, că așa a vrut”, a declarat jurnalistul.

Ion Cristoiu a fost la multe emisiuni în cadrul Marius Tucă Show. „Eram lovit cu piciorul pe sub masă”, a spus scriitorul.

„Acum, televiziunea e foarte liberă, dar înainte telespectatorul încă avea „morgă”, iar lumea nu trebuia să vadă lucruri de felul ăsta”, a precizat Marius Tucă.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase