VIDEO | Petre Crăciun: „Cea mai mare marcă de stilouri este Mont Blanc. Sunt adevărate bijuterii și scrii foarte bine cu ele”

Publicat: 07/12/2022, 14:25

Petre Crăciun, scriitor de literatură pentru copii, a fost invitatul emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu. Acesta spune că stilourile Mont Blanc sunt făcute în așa fel încât să reziste mult. „Sunt adevărate bijuterii și scrii foarte bine cu ele”, a declarat acesta. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”.

„Cea mai mare marcă de stilouri este Mont Blanc. Acestea sunt stilouri făcute de nemți și rezistă foarte bine, sunt extrem de fiabile. Eu, de exemplu, am 50 de astfel de stilouri. De asemenea, în colecția mea mai am 8 stilouri dedicate marilor scriitori”, a declarat scriitorul.

Conform lui Petre Crăciun, faptul că stilourile Mont Blanc sunt atât de scumpe se datorează faptului că sunt lucrate cu materiale foarte bune. „Sunt adevărate bijuterii și scrii foarte bine cu ele.”

„Numele firmei vine de la muntele Mont Blanc, care este el mai înalt vârf din Alpi și din Europa de Vest, situat pe granița dintre Franța și Italia. Pe lângă Mont Blanc, stilouri bune sunt și cele de la firma Pelikan”, a mai precizat Petre Crăciun, scriitor de literatură pentru copii.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase