VIDEO | Victor Răcariu, Director Regional Glovo: „Am absolvit Academia Tehnică Militară”

Publicat: 09/11/2022, 00:12
Actualizat: 09/11/2022, 00:35

Victor Răcariu – Director Regional Europa de Sud Est, Glovo, a fost invitatul emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu. Acesta spune că înainte de a lucra la Glovo, a lucrat la eMAG. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„M-am născut în Sfântul Gheorghe, din Covasna, în 1988. Părinții mei sunt pensionari. Tata a fost în armată și mama în poliție. Ai mei sunt niște oameni extrem de calmi. Nu au încercat să-mi impună niciodată un mod de a fi sau să-mi impună reguli stricte militare.

Părinții mei m-au lăsat să-mi văd de lucrurile mele. La liceu am făcut un profil de matematică informatică. Am absolvit Academia Tehnică Militară, iar specialitatea a fost calculatoare.

Fratele meu a terminat și el Academia Tehnică Militară. El este cu cinci ani mai mare ca mine. Când a absolvit el, am intrat eu. Fratele meu lucrează în armată.

Mie mi-a plăcut foarte mult zona de privat, așa cum o numeam noi. Locuiesc în București de la 19 ani. Când m-am angajat la Glovo, acesta era mult mai mic ca acum. Înainte de a lucra la Glovo, am lucrat la eMAG”, a spus Victor Răcariu.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase