• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

Cât de mulțumiți sunt românii de slujba pe care o au. PLUS: Câți români preferă să lucreze pentru patroni străini

Cât de mulțumiți sunt românii de slujba pe care o au. PLUS: Câți români preferă să lucreze pentru patroni străini
Pentru cea mai mare parte a angajaților din România nu contează naționalitatea patronilor. Cu toate acestea, 33% dintre salariați preferă să lucreze pentru companii străine.

Pentru cea mai mare parte a angajaților din România nu contează naționalitatea patronilor. Cu toate acestea, 33% dintre salariați preferă să lucreze pentru companii străine, conform unui sondaj realizat de BestJobs pe un eșantion de 3.040 de persoane.

Din totalul celor intervievați doar 13% preferă companiile cu patroni români, în timp ce 54% dintre români nu sunt interesați de acest aspect.

Angajații vor, în proporție de 38%, să realizeze o schimbare în ceea ce privește cariera pe care au ales-o. Alte 17% dintre persoanele intervievate nu își doresc să urmeze o carieră în domeniul în care lucrează în prezent, depinzând de slujba pe care o au doar pentru a se susține financiar.

Din totalul celor intervievați, 24% sunt mulțumiți de slujba lor, iar 21% cred că este posibil ca pe viitor să încerce să lucreze într-un domeniu diferit.

Inchide