Ce încasări a avut Palas Iași, mall-ul considerat cel mai frumos din România

Redactor:
Corina Vârlan
Ce încasări a avut Palas Iași, mall-ul considerat cel mai frumos din România
Omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul rețelei Iulius Group, a realizat venituri de 29,1 milioane de euro în prima jumătate a acestui an din exploatarea celor cinci malluri din portofoliu, în timp ce birourile proiectului Palas Iași au generat încasări suplimentare de 1,58 milioane de euro.

Omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul rețelei Iulius Group, a realizat venituri de 29,1 milioane de euro în prima jumătate a acestui an din exploatarea celor cinci malluri din portofoliu, în timp ce birourile proiectului Palas Iași au generat încasări suplimentare de 1,58 milioane de euro, potrivit datelor transmise de companie către Ziarul Financiar.

Citește mai multe despre Palas Iași în Ziarul Financiar

Zona comercială a proiectului Palas din Iași a generat în primul semestru al acestui an încasări de 6,2 milioane de euro. Întregul proiect din centrul orașului a implicat o investiție de 265 de milioane de euro și cuprinde pe lângă mall și locuințe, birouri și spații de agrement.

Pentru cele patru centre comerciale operate sub brandul Iulius Mall creșterea încasărilor a fost de 3%, în timp ce mallul proiectului Palas Iași, inaugurat în mai 2012, a generat venituri de 6,2 milioane de euro, deși cinematograful din complex nu a fost încă inaugurat.

Inchide