Ce promoții au băncile. De la reduceri la cumpărături sau la bilete de avion la creditul pentru grădinărit

Ce promoții au băncile. De la reduceri la cumpărături sau la bilete de avion la creditul pentru grădinărit
Reduceri la biletele de avion, discounturi la cumpărături în diverse rețele de magazine sau campanii de promovare pe rețelele de socializare. Acestea sunt cele mai noi strategii prin care băncile încearcă să atragă noi clienți

Reduceri la biletele de avion, discounturi la cumpărături îndiverse rețele de magazine sau campanii de promovare pe rețelele desocializare. Acestea sunt cele mai noi strategii prin care băncileîncearcă să atragă noi clienți.

Recent, BCR și Wizz Air au lansat noul card de credit BCR WizzAir. „Cardul de credit BCR Wizz Air, primul de acest gen pe piațaaeriană low-fare din România, oferă reduceri importante laachiziționarea serviciilor și biletelor de avion Wizz Air”, audeclarat oficialii celei mai mari bănci de pe piața locală. Carduleste emis sub sigla MasterCard, în lei, cu limita maximă de 20.000lei și perioada de grație de până la 53 de zile. Cardul permite unbonus 4% la achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air prinwizzair.com și 2% pentru tranzacțiile efectuate direct la POS-urilecomercianților și pe internet.

Bonus la cumpărăturile cu cardul de debit

La rândul ei, GE Garanti Bank oferă clienților săi o nouăfacilitate atașată cardului de debit GarantiBank24, și anumeposibilitatea de a acumula bonus la tranzacțiile realizate lacomercianți. Astfel, pentru toate cumpărăturile achitate cu cardulde debit emis de bancă, la orice comerciant din România sau dinstrăinătate, posesorii acestuia vor primi automat un bonus dinvaloarea tranzacțiilor efectuate. Până la sfârșitul anului, ceicare vor utiliza cardul de debit pentru cumpărături vor primi unbonus de 0,5% din valoarea cumpărăturilor. Bonusul acumulat în urmabunurilor plătite cu cardul de debit GarantiBank24 va putea ficheltuit ulterior, pentru cumpărături gratuite, în magazinepartenere.

Bani pentru unelte de grădinărit. Plus: protecție lașomaj

Dedeman și BRD Finance le oferă clienților, de pe 9 septembriepână pe 6 octombrie 2010, un produs de creditare cu o dobândăanuală nominală de 7%. Clienții pot achiziționa în acest felmateriale pentru amenajarea locuinței sau pentru grădinărit.Clienții au la dispoziție perioade de rambursare de până la 60 deluni. În plus, dacă la semnarea contractului este ales pachetulopțional de asigurare Optim, clienții pot fi protejați inclusiv însituația intrării în șomaj, plata ratelor fiind acoperită temporarprin intermediul primei.

Promovare pe Facebook

Credit Europe Bank își promovează unele dintre produse peFacebook, prin pagini dedicate. „Prin intermediul paginii create peFacebook, sunt la un clic distanță ultimele noutăți privindbeneficiile, campaniile sau evenimentele pe care CardAvantaj lepregătește”, au anunțat reprezentanții băncii. În plus, vizitatoriipaginii sunt îndemnați să transmită „într-un cadru relaxat”opiniile personale, solicitările și așteptările lor. Pe de altăparte, oficialii RBS România, filiala locală a grupului Royal Bankof Scotland, au anunțat recent că se vor orienta din nou cuprecădere spre zona serviciilor pentru firme, iar pondereaoperațiunilor pentru populație va fi redusă.

Inchide