Cîțu anunță: Mai mult de jumătate din datoriile la contribuții vin de la companiile de stat / Orlando, un ipocrit- explicație pentru armatele de troli PSD-iste plătite cu ruble

Redactor:
Diana Grigore
Cîțu anunță: Mai mult de jumătate din datoriile la contribuții vin de la companiile de stat / Orlando, un ipocrit- explicație pentru armatele de troli PSD-iste plătite cu ruble
Senatorul PNL Florin Cîțu a afirmat, luni, că mai mult de jumătate din datoriile la contribuțiile sociale provin de la companiile de stat, astfel că ar trebui să intre la închisoare conducerile acestora.Liberalul a adăugat că proiectul de lege propus de ministrul de Finanțe e un atac la anteprenori.

„Orlando, un ipocrit- explicație pentru armatele de troli PSD-iste plătite cu ruble. Mai mult de jumătate din datoriile la contribuții sociale vin de la companii de stat. Să explic mai simplu pentru voi. Ipocritul Orlando, prin acest proiect de lege, ar trebui să bage la pușcarie conducerile companiilor de stat. Adică colegii de partid și prietenii lui cu care fură zilnic din bugetul de stat. Chiar și miniștri acolo unde companiile sunt subordonate direct ministerelor. Pare foarte credibil, nu? Normal că nu. Legea propusă de Orlando este un atac direct la antreprenori. Un atac direct și la sectorul privat. Este făcută special pentru a distruge sectorul privat. Pentru bichonul Vioricai este acum ori niciodată”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Liberalul a adăugat că ministrul de Finanțe atacă sectorul privat pentru că știe că dispariția acestuia ar însemna mai multă putere pentru el.

„Orlando, că orice socialist atacă sectorul privat pentru că știe că dispariția sectorului privat înseamnă putere pentru el. Se răzbună pentru 10 august 2018 și 26 august 2019. Pentru cine are dubii, uitați spunea bichonul Vioricai despre protestării din 10 august 2018: «Daca ministrul de Finanțe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului unor anumite companii din România și din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câțiva instigatori, cu potențialul financiar pe care îl au și nu numai, pentru a instigă, pentru a creă o problemă falsă?» Iar acum se răzbună. Încă un lucru pentru trolii PSD-iști. Rublele alea cu care va plătește Viorică nu sunt convertibile. Iar v-au dat țeapă. Mai sunt câteva zile Orlando. Vine, vine, călca totul în picioare”, a conchis Cîțu.

Reacția senatorului PNL vine în contextul în care Eugen Teodorovici a depus, în procedură de urgență, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuțiile care sunt reținute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor și alte venituri.

Inițiativa legislativă a ministrului de Finanțe propune modificarea și completarea Legii nr.241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

 

×
Inchide