Cum arată cel mai scump apartament scos la vânzare în România. Preț: 1,9 milioane de euro – GALERIE FOTO

Publicat: 23/04/2012, 19:30
Actualizat: 25/04/2012, 21:05

Peste 90% din locuințele de lux aflate la vânzare se regăsesc înBucurești sau localitățile din jur, cel mai mare preț, de 1,9milioane euro, fiind afișat pentru un apartament cu patru camere șio suprafață de 240 de metri pătrați situat în zona Herăstrău,potrivit datelor imobiliare.ro.

Într-un top al orașelor cu cele mai scumpe proprietățirezidențiale, Bucureștiul este secondat de Brașov. Următoarelelocuri sunt ocupate de Constanța, Cluj și Timișoara.

„După trei ani de criză imobiliară, oferta rezidențială de peportal cuprinde 105 apartamente al căror preț exprimat în eurodepășește sau este egal cu 500.000 de euro. La acestea, se adaugă820 de case și vile pentru care proprietarii cer cel puțin jumătatede milion de euro. Prețul pe metru pătrat pentru acest segment deproprietăți poate atinge chiar și 8.000 de euro, în condițiile încare Indicele imobiliare.ro pentru luna mai a înregistrat valoareade 1.189 pentru apartamentele scoase la vânzare în București”, searată într-un comunicat al imobiliare.ro.

Cel mai scump apartament aflat la vânzare se află la etajul șase(ultimul) într-un imobil din zona Herăstrău finalizat în 2008.Fiecare cameră are baie proprie, apartamentul fiind dotat și cusaună și sală de fitness. În preț sunt incluse și două locuri deparcare la subsolul imobilului.

Locul doi este ocupat de un alt apartament cu patru cameresituat în cartierul Primăverii care este scos la vânzare pentru unpreț de 1,5 milioane euro. Locuința este nouă, imobilul fiindfinalizat în acest an, se află la etajul 1 și are o suprafață utilăde 230 mp. Pe lângă cele patru camere, dispune de o bucătărie, treibăi și două terase.

Următoarele două locuri revin unui apartament nou cu patrucamere (2006) din zona Kiseleff – Charles de Gaule, scos la vânzarepentru un milion de euro, respectiv unui apartament cu trei cameredin complexul rezidențial In City, zona Vitan Mall, pentru careproprietarul cere 950.000 de euro.

Pe locul cinci în topul celor mai scumpe apartamente scoase lavânzare în acest an se află un penthouse din zona Domenii, cu osuprafață utilă de 350 mp, cu un preț de 900.000 de euro.
În Brașov, unul dintre cele mai scumpe apartamente are un prețafișat la vânzare de 750.000 de euro. Locuința este situată într-oclădire istorică din centrul orașului, cu vedere la Turnul Sfatuluiși Biserica Neagră. Suprafața dar și amplasamentul permitamenajarea proprietății ca mini-hotel sau pensiune.

Deși diferența față de Capitală este considerabilă, apartamentescumpe există și la Constanța. Cu 399.000 de euro poate fi cumpăratun apartament de 300 mp cu șase camere situat la etajul treiîntr-un imobil cu șase nivele construit în 2008 în zona FalezaNord.

În Cluj-Napoca, cu 380.000 de euro poate fi achiziționat unapartament cu o suprafață utilă de 240 mp, compus din șase camere,două bucătării, trei băi și o terasă. Apartamentul se află într-oclădire istorică din centrul orașului, iar în prețul de vânzareeste inclus un garaj și două locuri de parcare.

Ceva mai ieftin este un apartament cu o suprafață comparabilă,260 mp, din centrul Timișoarei, foarte aproape de piața Unirii,pentru care proprietarul cere 350.000 de euro.

Lansat în ianuarie 2000, imobiliare.ro are peste 21.000 devizitatori unici pe zi și cuprinde una dintre cele mai mari baze deoferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.

Ana Maria Neagu, [email protected]

Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Cand se TERMINA pandemia? OMS a facut anuntul
FOTO. Cum arată unica fiică a lui Ion Țiriac! Ioana i-a captat atenția Simonei Halep
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Raed Arafat, anunț cutremurător! Măsura dură care se ia în toate spitalele din România, după...
Ce a vorbit Vlăduța Lupău cu Neymar la Paris! Frumoasa cântăreață a dezvăluit tot: `El...
Când se întoarce frigul în România. Trebuie să ne pregătim deja hainele groase
Criza guvernamentală ucide oameni zilnic. Apelul medicilor: Depolitizaţi deciziile medicale şi haideţi să colaborăm
Românii caută cu disperare aceste ANVELOPE DE IARNĂ. Ce au ele mai special?
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
O nuntă din Botoșani a avut loc fără mire, după ce s-a infectat cu COVID
Cand se TERMINA pandemia? OMS a facut anuntul
Chinezii au LANSAT ceva revoluționar care îi ÎNGROZEȘTE pe americani. „Nu avem nici cea mai...
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
BOMBĂ! Veste uriașă pentru Liviu Dragnea! Totul a fost ținut SECRET, ce s-a aflat ACUM
EXCLUSIV! ȘOFERUL unui AUTOBUZ, luat la PUMNI de un ADOLESCENT. VIDEO
Regina Elisabeta a II-a, jignită? Premiul refuzat: „Găsiți un destinatar mai vrednic”
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit. Cum a fost găsit...
România e în doliu! Un mare actor român a murit. A fost găsit mort în...
Iarna 2020-2021 va fi apocaliptică! Meteorologii se uită în arhive, să vadă dacă a mai...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021