Cum poți face 20.000 de dolari pe an din crearea de mobilier pentru case virtuale. Vezi cum arată avatarul românului care muncește pe bani adevărați în Second Life

Cum poți face 20.000 de dolari pe an din crearea de mobilier pentru case virtuale. Vezi cum arată avatarul românului care muncește pe bani adevărați în Second Life
Publicat: 23/04/2012, 19:25
Actualizat: 23/04/2012, 22:03

Floyd Mistwalker este numele avatarului unuia dintre miile deromâni care au un cont pe platforma Second Life. Floyd sediferențiază însă de ceilalți colegi din lumea virtuală prinreușitele sale economice, în plan real. El reușește să obțină lunarun profit care variază între 1.500 și 2.000 de dolari. Banii vindin comercializarea de produse de mobilier virtual, create înprograme 3D, pe care le vinde apoi în magazinul său „Prim Savers”.Profitul ar fi considerabil mai mare, însă, ca orice afacere, șiaceasta are o serie de costuri adiacente. Cheltuielile de hostingși marketing se ridică lunar la circa 1.000 de dolari.

Floyd a început prin a lucra opt ore zilnic, ca la un serviciuobișnuit. Acum dedică acestei activități numai trei ore din timpulsău și, pentru că a reușit să-și diversifice foarte mult produsele,câștigurile sunt tot mai mari. Are și câteva ponturi pentru ceicare vor să îi urmeze exemplul: „Trebuie să fie serios și să cautepe piața produselor virtuale o nișă în care se pricepe și în caresă fie dispus să investească timp și pasiune. Și să nu fiedezamăgit dacă nu se îmbogățește imediat”.

Și alți români au afaceri înfloritoare în mediul virtual.Proprietarul avatarului Paty Paule și-a deschis un business virtualîncă din 2008. Magazinul ei, „Cartoon Kids”, vinde îmbrăcăminte,încălțăminte și jucării animate iar profitul variază, de la o lunăla alta, între 800 și 1.000 de dolari.

CrashOV Uladstron este un alt exemplu. Din vânzarea de obiecte3D obține chiar și 1.500 de dolari.

„În ciuda crizei, se pot câștiga bani din Second Life, pentruunii dintre creatori aceasta fiind principala sursă de venituri,însa succesul presupune, la fel ca și în viața reală, talent plusmulte ore de muncă”, spune Aura Tatu, creatorul BucureștiuluiVirtual, un proiect care a avut în ultimul an peste 200.000 devizitatori.

Românii care vizitează online Capitala petrec în medieaproximativ patru ore pe zi în lumea virtuală. Companii cât sepoate de reale, precum Banca Comercială Română și Centrul MedicalUnirea, au un sediu virtual și desfășoară diverse acțiuni demarketing, concursuri, evenimente sau activitățieducaționale.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Gigi Becali a dat tunul imobiliar cu hotelul miliardarului Ioan Niculae! Cum arată „bijuteria” de...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Varianta OMICRON, depistată și în ITALIA!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
ȘOC TOTAL la nivel mondial! Adevărul despre varianta care a speriat toată Planeta: Răsturnare totală...
Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...