De ce să investești în imobiliare pe litoralul românesc?

De ce să investești în imobiliare pe litoralul românesc?
Publicat: 23/09/2021, 12:08
Actualizat: 23/09/2021, 12:09

Investițiile în imobiliare pe litoralul românesc au crescut considerabil, mai ales în Mamaia Nord, zona preferată a turiștilor. Iar acest lucru a devenit un adevărat trend la nivel global, pentru că din ce în ce mai mulți investitori cumpără și investesc în afaceri cu locuințe aflate în apropierea zonelor cu ieșire la mare.

Cluburile, petrecerile exclusiviste, plajele cu nisip fin și valurile înspumate atrag sute de turiști la mare, în fiecare an, așa că o investiție în imobiliare, în zona de nord a litoralului ar fi o opțiune cu beneficii pe termen lung.

Mamaia este o stațiune atractivă și promițătoare pentru turiștii români, dar și pentru străini, iar investitorii țin întotdeauna cont de potențialul de creștere al unei afaceri. În cazul imobiliarelor de pe litoral, apropierea de mare și de atracțiile turistice sunt principalii factori care dau valoare unei proprietăți.

În acest moment, zona de nord de pe litoralul românesc se află într-o continuă dezvoltare, iar tot mai mulți dezvoltatori imobiliari au demarat proiecte de succes în această regiune. Fiecare metru pătrat din apropierea plajelor este la mare căutare, pentru că cererea este uriașă. Iar până acum, mii de clienți din toată țara au cumpărat deja unul sau mai multe apartamente în Mamaia, pentru a le închiria. Marele avantaj este faptul că întreaga investiție este amortizată rapid. Astfel se poate vorbi despre un profit generos, într-un timp destul de scurt.

Visul românilor – propria casă la mare

Mulți români își doresc să aibă propria locuință la malul mării, unde se pot refugia în orice perioadă a anului, pentru a se bucura de briza mării, de soare, de valuri și de frumusețea acestei regiuni. Iar acum toate aceste lucruri sunt posibile, pentru cei care decid să investească într-o locuință de vacanță, la malul Mării Negre.

De asemenea, studiile specialiștilor au demonstrat că persoanele care locuiesc în apropiere de mare sunt mai sănătoase și au un stil de viață mult mai activ. Înotul și aerul sărat de mare pot îmbunătăți capacitatea respiratorie și pot întări sistemul imunitar. Așa că toate aceste beneficii pot fi un motiv în plus pentru a investi în apartamentele din Mamaia Nord.

Nordis Mamaia 5*****, model atractiv de business

Unul dintre cele mai căutate proiecte imobiliare de pe litoralul românesc este Nordis Mamaia 5*****, care este amplasat ideal, în apropierea zonei de cluburi, fiind destinația perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență rafinată la malul mării, dar și de petrecerile extravagante din Mamaia.

Toate camerele și apartamentele din cadrul complexului Nordis Mamaia au suprafețe vitrate mari, terase generoase, un design modern și finisaje premium, care reflectă calitatea serviciilor oferite. De asemenea, clienții Nordis Mamaia se pot relaxa pe o plajă privată, special amenajată cu 1000 de șezlonguri, bungalow-uri de lux și vedere directă la mare.

Zona de lobby și galeria comercială au fost deja inaugurate la sfârșitul lunii iulie a acestui an, iar proiectul va fi finalizat până la jumătatea anului 2022.

Nordis Mamaia 5***** este diferit de restul proiectelor imobiliare, pentru că se bazează pe o formulă specială de vânzări. Cei care aleg să cumpere un apartament în acest complex, își asigură automat și o sursă de venit. Proprietarul poate cumpăra o cameră de hotel, pe care apoi poate să o închirieze dezvoltatorului, care o va folosi în regim hotelier pentru turişti.

La rândul său, proprietarul investitor primește lunar, o chirie fixă, chiar și în perioadele din an în care nu există flux de turiști la malul mării. În acest fel, proprietarul nu mai este nevoit să se ocupe de întreținerea spațiului achiziționat sau de închirierea camerelor către turiști.

De asemenea, complexul Nordis Mamaia 5***** va fi deschis pe tot parcursul anului, astfel încât toți cei care doresc să se bucure de liniște și de relaxare, pot veni la mare chiar și iarna. Zona de SPA, restaurantele, dar și galeriile comerciale special amenajate în cadrul hotelului vor fi, de asemenea, deschise, așa că acesta este un beneficiu în plus, pentru cei care aleg să investească într-un apartament din complexul Nordis Mamaia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Gestul controversat făcut de judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu în fața jurnaliștilor. Ancuța Ioana...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom