Dinu Patriciu l-a recrutat pe fostul CEO Metro și va deschide primul MAC.RO în luna mai

Redactor:
Laura Holban
Dinu Patriciu l-a recrutat pe fostul CEO Metro și va deschide primul MAC.RO în luna mai
Omul de afaceri Dinu Patriciu l-a recrutat pe fostul CEO Metro Cash & Carry ca să-l ajute la transformarea brandului miniMAX în MAC.RO, iar primul magazin rebranduit se va deschide la Brașov, în luna mai.

Omul de afaceri Dinu Patriciu l-a recrutat pe, Richard Mansel,fostul CEO Metro Cash & Carry, ca să-l ajute la transformareabrandului miniMAX în MAC.RO, iar primul magazin rebranduit se vadeschide la Brașov, în luna mai.

Înaintea lui Richard Mansel, Patriciu îl numise pe Traian Simionîn funcția de director general. Simion, care a condus cel mai mareproducător de lactate pe piața din România, Albalact, a renunțat lafuncție din cauza unor probleme în familie. Mansel își va ocupafuncția de manager general din 15 iunie.

Planul este ca, până în luna octombrie, toate cele 53 de unitățisă devină MAC.RO, în fiecare lună urmând să fie rebranduite 10-12magazine. Suma investită în transformarea miniMAX-urilor se ridicăla 13 milioane de euro, aproximativ câte 250.000 de euro perunitate. În ce privește „fratele mai mic”, MIC.RO, numărulunităților fixe și mobile se apropie de 500, după ce a pătruns șiîn afara Bucureștiului, la Sibiu, Târgu-Mureș sau Constanța.Patriciu speră să ajungă la 2.000 de unități fixe cu vânzări de 1miliard de euro.

Inchide