• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

GALERIE FOTO: Cum arată o casă evaluată la 50 de milioane de dolari

Deși este mult mai spațioasă și oferă mult mai mult conform locatarilor săi, cabana din Utah este cu 122,5 de milioane de dolari mai ieftină decât cea mai scumpă casă din lume.

O cabană foarte spațioasă aflată în apropierea orașului Park City din statul american Utah a fost scoasă la vânzare de către proprietari pentru suma de 49,5 milioane de dolari, informează Business Insider.

Locuința a fost costruită într-o zonă muntoasă pentru a oferi cât mai multă intimitate locatarilor săi și cuprinde 12 băi, 14 dormitoare și două băi de serviciu.

Printre facilitățile pe care le oferă ea proprietarilor se numără o piscină interioară, o sufragerie special proiectată pentru mesele în familie, un centru fitness, un garaj destul de spațios pentru a putea găzdui 28 de automobile și o bibliotecă.

Suprafața sa totală este de 2.043 de metri pătrați, pe proprietate trecând și un mic izvor.

Deși este mult mai spațioasă și oferă mult mai mult conform locatarilor săi, cabana din Utah este cu 122,5 de milioane de dolari mai ieftină ca cea mai scumpă casă din lume, care a fost pusă în vânzare recent pentru suma de 175 de milioane de dolari și care se află tot în Statele Unite ale Americi, de această dată în statul Wyoming.

Cea mai scumpă locuință din lume are doar trei dormitoare, dar pe terenul din jurul său se află și o casă destinată oaspeților, un centru ecvestru, o pădure de conifere și de plopi, mai multe pășuni și câteva iazuri.

Inchide