Gândul LIVE: Ce salariu poate să obțină un absolvent de ASE. Cum îți crești câștigurile cu până la 400 de lei

Redactor:
Corina Vârlan
Gândul LIVE: Ce salariu poate să obțină un absolvent de ASE. Cum îți crești câștigurile cu până la 400 de lei
Un absolvent al Academiei de Studii Economice poate să obțină, la începutul carierei, din partea angajatorului un salariu brut lunar cuprins între 1.500 și 2.500 de lei, a declarat Oana Datki, country manager Consulteam România, în cadrul ediției de miercuri a Gândul LIVE.

Un absolvent al Academiei de Studii Economice (ASE) poate să obțină, la începutul carierei, din partea angajatorului un salariu brut lunar cuprins între 1.500 și 2.500 de lei, a declarat Oana Datki, country manager Consulteam România, în cadrul ediției de miercuri a Gândul LIVE.

„Dacă a terminat o facultate de acest gen poate intra pe un post de entry level în zona financiară a unei organizații și acum vorbim de un salariu de 1.500 – 2.500 de lei pe lună”, a explicat Datki.

Ea a mai adăugat că pentru un tânăr care își dorește să obțină un salariu mai mare sunt importante atât cunoștințele din domeniul IT, cât și cunoașterea unor limbi străine, „cu cât mai exotice și mai căutate, cu atât mai apreciate de către angajator”.

Potrivit specialistului în resurse umane, astfel de competențe pot crește salariul pe care îl poate primi un tânăr angajat cu sume cuprinse între 200 – 400 de lei.

Inchide