Guvernul vrea ca toate companiile de stat să fie administrate de o singură structură

Redactor:
Emil Popescu
Guvernul vrea ca toate companiile de stat să fie administrate de o singură structură
Noul executiv vrea ca toate companiile de stat să fie administrate printr-o singură structură administrativă, potrivit Programului de guvernare trimis Parlamentului.

Programul prevede „gestionarea integrată a companiilor de stat prin intermediul unei singure structuri administrative”, fără să dea detalii pe acest subiect.

Documentul face referire și la „continuarea procesului de restructurare și eficientizare” a activității companiilor în care statul deține controlul, precum și la implementarea principiilor de guvernanță corporativă.

Premierul desemnat Dacian Cioloș a trimis Parlamentului programul său de guvernare, care are 13 pagini și este împărțit în trei capitole mari: viziune, priorități, plan de măsuri, printre prioritățile noului Cabinet fiind și susținerea fără rezerve a independenței justiției.

Prima variantă a programului de guvernare a fost trimisă duminică seară, iar luni dimineață, înainte de începerea ședinței Birourilor Permanente Reunite, Parlamentul a primit o altă variantă a programului.

Documentul are 13 pagini și este împărțit în trei capitole mari: viziune, priorități, plan de măsuri.

Inchide