Lanțul de supermarketuri „la scara blocului” face un anunț-SURPRIZĂ. Ce magazine vrea SĂ PREIA

Redactor:
Alina Botezatu
Lanțul de supermarketuri „la scara blocului” face un anunț-SURPRIZĂ. Ce magazine vrea SĂ PREIA
Mega Image preia rețeaua de supermarketuri Zanfir din Vrancea, ca urmare a aprobării achiziției de către Consiliul Concurenței. Valoarea tranzacției nu a fost anunțată.

Cele 10 magazine din rețeaua Zanfir sunt situate în orașul Focșani și în împrejurimi, repectiv Adjud, Panciu, Dărmănești și Târgu Ocna și vor fi integrate în următoarele luni de către Mega Image astfel: 8 locații vor fi transformate în magazine Mega Image, format mediu și mic potrivit suprafeței utile și două locații vor fi transformate în Shop&Go.

Retailerul vrâncean Zanfir, deținut de soții Liliana și Vasile Zanfir, a inaugurat primul supermarket în anul 2002, urmat de o dezvoltare rapidă.

„Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piața locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare și expansiune în noi teritorii. Ne consolidăm, astfel, poziția într-o regiune cu potențial, cu o piață deja matură”, afirmă Mircea Moga, CEO al Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 677 de magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.

Tags:
Inchide