Ramona Mănescu vine la cel mai important eveniment al aviației: „Mediafax Talks about Aviation”

Ramona Mănescu vine la cel mai important eveniment al aviației: Mediafax Talks about Aviation
Publicat: 07/11/2013, 17:04
Actualizat: 26/03/2019, 22:53

Ministrul Transporturilor Ramona Mănescu și președintele CA al Companiei Naționale Aeroporturi București, Radu Merica, participă la conferința „Mediafax Talks about Aviation”, care va avea loc marți, 12 noiembrie, la Hotel Radisson Blu, sala Atlas, de la ora 9.30.

Alături de ministrul Ramona MĂNESCU și președintele CA al Companiei Naționale Aeroporturi București, Radu MERICA, la conferință vor fi prezenți următorii lectori: George RORATU – Director General, Aeroclubul României; Armand PETRESCU – Director General, Autoritatea Aeronautică Civilă Română; Constantin DINISCHIOTU – Managing Director, ROMAERO; Anca APAHIDEAN – Area Manager Eastern Europe, IATA România, precum și reprezentanți ai aeroporturilor din țară, ai companiilor TAROM, Blue Air.

De asemenea, „Mediafax Talks about Aviation” reunește și proprietari de aeronave/aparate de zbor, companii de taxi aerian, operatori charter, precum și piloți și reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București, ai ROMATSA, ai Aeroclubului României, ai Aircraft Owner and Pilot Association și ai ROMAERO.

Conferința va fi moderată de Lucian MÎNDRUȚĂ – Creative Marketing Manager, Mediafax Group.

„Mediafax Talks about Aviation” este un eveniment premium și reprezintă întâlnirea anuală a comunității aviatice din România, a industriilor conexe și a iubitorilor de aviație. Aducem în același loc cei mai importanți lideri ai industriei, oficialități guvernamentale, producători și operatori aerieni, reprezentanți ai consiliilor județene, departamentele corporate care se ocupă de achiziționarea biletelor de avion pentru angajați, furnizori de servicii de aviație generală, școli de zbor, aerocluburi, companii de asigurări, investitori, bancheri, consultanți, furnizori de echipamente și articole cu tematică de aviație și reprezentanți ai presei. Prin intermediul acestei conferințe ne dorim să mijlocim relațiile dintre aceștia pentru a identifica și a propune soluții necesare provocărilor continue, schimbării legislației și pentru a satisface nevoile pasagerilor.

Conferința este organizată de Agenția de presă MEDIAFAX, în parteneriat cu Compania Națională Aeroporturi București, Aircraft Owner and Pilot Association și Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

La conferință se va dezbate nevoia unei strategii pentru industria aviatică din România și măsurile pe care Ministerul Transporturilor le are în vedere privind acest sector, dar și contribuția și efectul catalizator pe care îl au aeroporturile asupra dezvoltării regionale și asupra creșterii economice. Ce investiții sunt avute în vedere de Compania Națională Aeroporturi București pentru anul în curs și pentru anii următori, ce investiții se pregătesc pentru aeroporturile din țară, cum sunt implicați operatorii aerieni în creșterea economică și strategiile lor pentru viitor, care sunt procedurile de selectare a furnizorilor și cum sunt fidelizați clienții, sunt întrebări la care vor răspunde lectorii în timpul reuniunii.

De asemenea, vom discuta despre nevoia de a avea un operator național eficient și puternic.

Business-ul din industria aviatică va fi abordat prin teme precum eficientizarea costurilor și a managementului în aviație, modalități de creștere a traficului pe aeroporturile din România și soluții pentru mărirea numărului de pasageri.

Conferința își propune să dezbată concepte pentru dezvoltarea inovativă a aeroporturilor: master plan, design, terminale, porți, coroborat cu propuneri pentru creșterii veniturilor prin dezvoltarea comercială din incinta aeroporturilor și din împrejurimile acestora.

De asemenea, în cadrul conferinței „Mediafax Talks about Aviation” vom discuta despre piese, aerostructuri, subansamble și echipamente pentru aviație, despre oportunitățile de business și rutele care ar trebui operate astfel încât să fie obținute cele mai bune rezultate, oportunitățile de finanțare a businessului prin cumpărarea aeronavelor, a noilor tehnologii și a altor echipamente, dar și despre modalități de asigurare pentru industria aviatică.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului „Mediafax Talks about Aviation” și înscrierile pentru participare le puteți găsi pe website-ul:
http://www.mediafaxtalks.ro/aviation/prezentare-eveniment-35-1674

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
Bomba anului: Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Avem dovada: campioana radiază de fericire...
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Ploile nu se opresc. ANM a emis o nouă avertizare meteo în aproape toată ţara
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
O tânără care a dispărut acum 11 ani a fost găsită împreună cu iubitul în...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Scandal imens la Survivor România: „Ce faci, mă, ți-a căzut ochiul?”
BOMBĂ! Roșii OTRĂVITE în România. Secretul divulgat de un producător local
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Veste ȘOC în România: Cunoscuta jurnalistă A MURIT după un accident vascular
Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Situația este îngrijorătoare în România
Infern la Vamă. Români blocați pentru că le lipsește un document. Coadă de kilometri
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...