• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

Se inaugurează încă 21 de km din Autostrada Soarelui. VEZI AICI cât timp vor economisi șoferii în drum spre litoral

Se inaugurează încă 21 de km din Autostrada Soarelui. VEZI AICI cât timp vor economisi șoferii în drum spre litoral
Noul tronson cu o lungime de 21 de km al Autostrăzii Soarelui va fi inaugurat vineri 29 iulie de către ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, și de către premierul Emil Boc.

Noul tronson cu o lungime de 21 de km al Autostrăzii Soarelui vafi inaugurat vineri 29 iulie de către ministrul Transporturilor,Anca Boagiu, și de către premierul Emil Boc.

Începând cu această dată, conducătorii auto vor putea circula peo singură bandă pe autostrada A2. Noul tronson începe dinapropierea localității Basarabi și le dă acestora posibilitatea dea ocoli municipiul Constanța și de a ajunge în apropierea orașuluiMangalia mult mai rapid.

Detaliidespre campania Gândul și bursele de 1000 deeuro

ROMÂNIA,GÂNDEȘTE-TE! Vino la preselecția pentru limba și literaturaromână

ROMÂNIA,GÂNDEȘTE-TE! Prima zi de preselecție s-aîncheiat

Odată cu deschiderea noului tronson A2, persoanele care vor săajungă pe litoral vor putea ocoli orașul Constanța ce poate fitraversat, în mod normal, în peste jumătate de oră.

În 2004 au fost date în folosință două dintre tronsoaneleAutostrăzii Soarelui, mai exact București – Fundulea – Drajna Nouă.În decembrie 2006 a fost finalizată reabilitarea sectorului de 17,5km dintre Fetești și Cernavodă. Lucrările au continuat apoi întreCernavodă și Constanța.

Construcția sectorului Cernavodă – Medgidia a înregistrat mariîntârzieri pentru că Ministerul Transporturilor a reziliatcontractul cu firma franceză Colas și a demarat procedurile delicitație pentru a selecta un nou constructor.

Inchide