Teodorovici, către deputatul ALDE care a zis că lipsesc 8 miliarde: Nu există. Să vină în audiență

Redactor:
Iuliana Barbu
Teodorovici, către deputatul ALDE care a zis că lipsesc 8 miliarde: Nu există. Să vină în audiență
Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la Palatul Victoria, referitor la declarațiile deputatului ALDE Alexandru Băișanu, că nu există vreo gaură în buget de 8 miliarde de lei și l-a invitat pe acesta în audiență "pentru a înțelege aceste cifre".

„Cred că domnul deputat putea să întrebe la sursă. La Ministerul de Finanțe putem chiar să avem o anumit interval de timp pentru consultanță, pentru audiență, care poate fi folosită într-un mod foarte util pentru o înțelegere corectă a acestor date, cifre. Cu alte cuvinte, nu există niciun fel de gaură sau cum a fost exprimarea. În fiecare buget, în fiecare țară ce este de către un act normativ reglementat, se poate lua ca și sumă clar de luat în calcul. Ce se estimează a fi făcut comportă, desigur, un risc a fi îndeplinit sau depășit. Cu alte cuvinte, să facă fiecare ce știe mai bine”, a declarat, luni, după ședința de Guvern, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Declarațiile vin în contextul în care deputatul ALDE Alexandru Băișanu a declarat, săptămâna trecută, la Antena 3 că lipsesc 8 miliarde de lei din bugetul de stat.

 

Inchide