• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

Topul celor mai doriți angajatori din România. Care sunt companiile unde își doresc tinerii să lucreze

Topul celor mai doriți angajatori din România. Care sunt companiile unde își doresc tinerii să lucreze
Unul din zece români cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani își dorește să fie angajat la Microsoft, Vodafone sau Orange, potrivit Topului Angajatorilor, ediția 2011.

Unul din zece români cu vârste cuprinse între 19 și 45 de aniîși dorește să fie angajat la Microsoft, Vodafone sau Orange,potrivit Topului Angajatorilor 2011, realizat de DaedalusMillwardBrown.

Pe locul patru între cei mai doriți angajatori se regăseștegigantul Google, care are o echipă restrânsă în România. Aici și-ardori să muncească 8,9 la sută dintre tinerii care au răspuns lasondaj. Pe locurile cinci și șase se află două dintre cele mai maribănci din România din punct de vedere al activelor, BCR și BRD.

Petrom, cea mai mare companie din România, ocupă abia locul alșaptelea în clasamentul angajatorilor pentru care ar vrea sămuncească tineri români.

Pentru Dacia vor să lucreze mai puțin de 3% dintre respondenți,producătorul autohton de automobile situându-se pe poziția 18 aclasamentului, la egalitate cu Ford.

Studiul a fost realizat în perioada martie-aprilie 2011 pe uneșantion de 1.450 absolvenți de studii superioare sau studenți, cuvârste între 19 si 45 ani. „Employer of Choice este un studiu anualDaedalus Millward Brown proiectat pentru a lua pulsul pieței forțeide muncă din România”, au arătat autorii studiului.

Topul celor dorițiangajatori din România

Inchide