Vezi cât câștigă în țara fără autostrăzi un director al Companiei Naționale de Autostrăzi. PLUS: CNADNR a mărit salariile unor angajați cu până la 75%

Redactor:
Octav Ganea
Vezi cât câștigă în țara fără autostrăzi un director al Companiei Naționale de Autostrăzi. PLUS: CNADNR a mărit salariile unor angajați cu până la 75%
Mai mulți angajați ai CNADNR implicați în proiectele de investiții au primit majorări ale salariului de bază cu până la 75%, iar unii dintre salariați au câștiguri semnificativ mai mari față de cel al directorului general interimar, Daniela Drăghia, remunerată lunar cu 10.352 lei brut.

Mai mulți angajați ai CNADNR implicați în proiectele deinvestiții au primit majorări ale salariului de bază cu până la75%, iar unii dintre salariați au câștiguri semnificativ mai marifață de cel al directorului general interimar, Daniela Drăghia,remunerată lunar cu 10.352 lei brut.

Datele sunt incluse într-o situație nominală a salariaților dinstructura centrală a CNADNR, valabilă la 20 mai 2011 și publicatăde revista TIR Magazin.

Salariile de bază au fost majorate în baza unor prevederi dinContractul Colectiv de Muncă (CCM) pentru acest an, care prevedeconstituirea, cu aprobarea directorului general, a unor unități deimplementare a proiectelor finanțate din fonduri comunitarenerambursabile și împrumuturi externe rambursabile sau investițiifinanțate de la bugetul de stat și venituri proprii, .

Persoanele nominalizate prin decizia directorului general săfacă parte din fiecare unitate de implementare a proiectelor potbeneficia de la data intrării în vigoare a CCM de o majorare asalariului de bază cu până la 75%, cu încadrarea în fondul desalarii gestionat de CNADNR pentru acordarea acestei creșteriproporțional cu timpul efectiv alocat realizării activitățilorpentru fiecare proiect.

Astfel, primul în topul salariilor este Mihai Horia Nicolae,director Licitații, Contractare și Servicii Suport, cu un câștigbrut lunar de 17.067 lei, mai mare cu circa 65% față de cel aldirectorului general interimar. Salariul său de bază, de 5.900 lei,a fost majorat cu 75%, până la 10.325 lei, la care se adaugăindemnizația de conducere și sporul de vechime.

Pe locul doi după valoarea remunerației lunare este PetreDumitru, șef al Direcției Calitate și Protecția Mediului, cu unsalariu brut de 16.768 lei, iar directorul general adjuncteconomic, Ionuț Laurențiu Mașala, și directorul de gestionarefonduri, Dan Nicolae Bușcu, au fiecare salarii brute de 15.142 lei.Dumitru a beneficiat de o majorare cu 40%, iar Mașala și Bușcu auprimit creșteri de 50% a salariilor de bază.

Și directorul general adjunct întreținere, Constantin NorocelGrigoroiu, câștigă mai mult decât Drăghia, având un salariu brutlunar de 11.549 lei. Grigoroiu și Drăghia se află printre cei carenu au beneficiat de majorarea salariului de bază.

Mădălina Dârvaru, consilier al directorului general, abeneficiat de o majorare cu 40% a salariului de bază, iar salariulbrut lunar se ridică la 13.414 lei.

Alți peste 70 de angajați din structura centrală a CNADNR ausalarii brute lunare care depășesc 6.000 lei.

Contactați de Mediafax, reprezentanții CNADNR nu au prezentat unrăspuns referitor la majorarea salariilor până la publicareaacestei știri.

CNADNR, aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor șiInfrastructurii, asigură implementarea programelor de dezvoltare arețelei de drumuri publice.

(Ioan Dornescu, [email protected])

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum cu Dincă. Este strigător la cer. Părinții fetelor ucise...
Mărturiile unui spion: Nu este ce se vede la televizor. La televizor îl vedem pe...
Orașul cu nume „cancerigen” și-a ales un nou nume. Investitorii și turiștii fugeau de el
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
Cântăreață din România, mesaj sfâșâietor de pe patul de spital: “Rugați-vă cu mine”
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Ceaușescu. Strategia lui avea să aducă sfârșitul....
De ce s-a căsătorit Nicu Ceaușescu cu Elena lui Briceag, de fapt. Secretul dictatorului s-a...
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Inchide