• Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

EI MERITĂ ROMÂNIA. Timișoreanul Costel Pîrnău, cu ochii în lacrimi după ce a văzut comentariile cititorilor Gândul

EI MERITĂ ROMÂNIA. Timișoreanul Costel Pîrnău, cu ochii în lacrimi după ce a văzut comentariile cititorilor Gândul
Povestea timișoreanului Costel Pîrnău a strâns, în doar 24 de ore, peste 53.000 de vizualizări și zeci de comentarii pozitive.

Povestea timișoreanului Costel Pîrnău a strâns, în doar 24 de ore, peste 53.000 de vizualizări și zeci de comentarii pozitive. Lecția de viață pe care ne-a dat-o acest om simplu, care a muncit, care a luptat din răsputeri pentru viața lui, pentru familia sa și care nu s-a lăsat înfrânt, chiar dacă are o singură mână, a fost doar începutul campaniei gândul, EI MERITĂ ROMÂNIA, în cadrul căreia publicăm poveștilor românilor simbol, care luptă pentru visul lor și care știu că „nu se poate” este doar o expresie inventat[ de oameni.

Luni seară, Costel Pîrnău a intrat în direct, prin telefon, la Gândul LIVE, și a mulțumit tuturor cititorilor gândul. Mai mult, bărbatul a recunoscut că niciodată nu a primit așa multe aprecieri.

„Trebuie să recunosc că mi-au dat lacrimile când am citit comentariile de la material. Am mai primit gânduri bune, dar niciodată așa multe, la o scară așa largă. Mă bucur că, așa cum au spus unii, le-am pus un zâmbet pe buze, le-am înseninat ziua. Am observat că sunt și oamenii care spun că mă cunosc, unul dintre ei chiar spune că a fost martor la accidentul meu. Datorită lui, mi-am amintit din nou detaliile momentului și tot nu-mi vine să cred. Vă mulțumesc că mi-ați dat această ocazie”, a spus Costel Pîrnău, la Gândul LIVE.

 

 

Inchide