„Gândurile lui Cristoiu”: Top 5 politicieni ai săptămânii. Ce aranjamente a făcut Rareș Bogdan

„Gândurile lui Cristoiu: Top 5 politicieni ai săptămânii. Ce aranjamente a făcut Rareș Bogdan

Top 5 politicienii săptămânii:

Locul 5 – Dacian Cioloș, europarlamentar USR-PLUS

„Pe locul cinci este domnul Dacian Cioloș. Pentru că are de ales între cariera europeană, este o carieră destul de importantă, de exemplu la candidata Ursula a dus negocieri cu diferite grupuri, să știți că e interesant că grupul Europa reînnoită a vorbit domnul Dacian Cioloș, a vorbit în calitate de lider de grup la nivel european. E foarte important nu a vorbit în România. Adică doamna respectivă a vorbit cu fiecare șef de grup și atunci și a vorbit și cu șeful de grup care întâmplător era Dacian Cioloș, probabil mai mult ca sigur el va alege în tandemul cu Dan Barna să fie Dan Barna candidat și el premier.(…) dacă câștigă Dan Barna nu înseamnă că se schimbă guvernul. Ei au gândit un lucru interesant, au gândit până în 2020, adică ei gândesc cei doi pe termen până în 2020, în sensul următor adică mă votați pe mine Dan Barna acum și după asta sigur că eu dacă ajung președinte o să înlesnesc parvenirea la putere. Păi altfel USR-ul nu are nimic majoritate în Parlament. Cum să facă ei guvern?”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 4 – Rareș Bogdan, europarlamentar PNL

„Pe locul patru este domnul Rareș Bogdan, care a provocat o întreagă întâlnire a domnului Klaus Iohannis. A fost făcută special pentru a pune capăt zvonurilor că el e certat cu Klaus Iohannis. Avea de ales sau se duce Rareș, vă spun așa ca informație, trebuia cumva contracarate și erau două scenarii: 1. Se ducea Rareș la Cotroceni și făcea o poză pe Facebook ținând de umeri de domnul Iohannis. Una și s-a ales a doua, anume o întâlnire la Vila Lac cu conducerea PNL, la care a fost invitat și el. Dar el nu face parte din conducerea PNL. Faptul că el a fost invitat a fost un semnal că, sigur ulterior au apărut în presă, bănuiesc că date de Rareș Bogdan, cum i-a zis „number one”. Dar după părerea mea faptul că la o întâlnire cu conducerea PNL a venit un om care nu era din conducere era un semnal al lui Klaus Iohannis că domnul Rareș Bogdan rămâne în simpatie. E foarte important, odată ar trebui să discutăm, marea problemă a PNL-ului lui Klaus Iohannis e faptul că PNL-ul nu e partidul lui deocamdată. (…) Singurul om care ar putea să facă chimie și care ar putea să lase impresia că PNL-ul e partidul lui Klaus Iohannis este Rareș Bogdan. Ludovic Orban este atât de lingușitor încât este strident. Adică în timp ce lui Rareș Bogdan (…) îi vine mai natural, adică el îl știe pe Iohannis mult mai demult. (…) Deci, după părerea mea, un PNL condus de Rareș Bogdan ar fi mult mai aproape de Klaus Iohannis în campania electorală decât de Ludovic Orban”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 3 – Klaus Iohannis, președintele României

„Locul trei este domnul Klaus Iohannis care a avut o intervenție (…) pentru a arăta că el este anti-PSD în continuare, visul lui fiind ca în turul al doilea să vină cineva din partea PSD. Toate calculele spun că ar putea să învingă în acele condiții. Și foarte important acum s-a văzut și o anumită acreală față de Dacian Cioloș, din câte ați observat, și este clar că la Cotroceni neliniștile nu vin dinspre PSD, ci dinspre USR”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 2- Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE

„Locul doi este domnul Călin Popescu Tăriceanu, eu îl văd de departe candidatul comun PSD-ALDE. Pare hotărât să candideze, deocamdată nu a fost desemnat oficial. (…) Dar numai în momentul în care este desemnat oficial, dar viața și dosarele domnului Tăriceanu sunt complicate, poate în orice moment să renunțe”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 1- Viorica Dăncilă, președintele PSD, prim-ministrul României

„Este doamna Viorica Dăncilă care, iată supraviețuiește, își dă afară sau are deja echipă, va face remanieri. Pe lista remanierilor este Carmen Dan, inevitabil. Carmen Dan, Meleșcanu, este tot pe lista remanierilor. Oricum știu sigur că acești doi vor fi remaniați. Există o ipoteză (n.r. privind înlocuitorul) că domnul Sorin Grindeanu, dar oricum am înțeles că și domnul Klaus Iohannis a cerut nu întâmplător remanierea celor doi”, a explicat Ion Cristoiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă