Gândurile lui Cristoiu | Top 5 politicieni ai săptămânii: Rareș Bogdan este rujul de buze al PNL

Publicat: 25/08/2019, 08:08

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5 – Rareș Bogdan, vicepreședinte PNL

„Pe locul cinci se află Rareș Bogdan, văd că aici e vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan este o uriașă dezamăgire pentru mine pentru că, în momentul în care a intrat în politică, am fost convins că va aduce în PNL și în politică o înnoire, o înviorare, o schimbare radicală, a piuit, a scâncit o săptămână, două, l-au pus acum mare șef și este pe zi ce trece imaginea lui Rareș Bogdan, cel puțin pentru mine, este de rujul cu care se dă PNL-ul pe buze ca să pară mai tânăr decât este și mai puțin prăfuit. PNL-ul a rămas în continuare un partid prăfuit ca și PSD, partid vechi, nemodern, nemodernizat și am tot mai mult impresia că l-au adus pe Rareș Bogdan ca să, v-am spus să fie rujul cu care se dă PNL. Din acest punct de vedere, dacă Rareș Bogdan nu se trezește și nu se vede prezența lui, nu turuiala lui”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 4 – Victor Ponta, președinte Pro România

„Locul patru este domnul Victor Ponta care a devenit un personaj mediatic prin aceste tribulații, ba intră la guvernare, ba nu intră la guvernare, aștept în continuare, dar cred că aștept degeaba, ca domnul Victor Ponta să-și ia în serios cea de făuritor al unui alt partid decât un partid anti-PSD, nu văd până acum, nu văd nicio identitate, cred că nici dumneavoastră, a Pro România. Puteți să-mi spuneți și mie ce e Pro România? Pro România. Nici măcar nu-i pro și nici România. Deci nu se poate adică în locul acestor învârteli, combinații cu Dăncilă, cu intrăm, nu intrăm, era mult mai bine dacă el începea să-și consolideze partidul cu doctrină, cu structuri”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 3 – Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE

„Este Călin Popescu Tăriceanu, căruia nu-l înțeleg nici acum ce a vrut, adică nici nu a ieșit de la guvernare, a ieșit boțit din această telenovelă, e clar că nu va pleca de la guvernare pentru că nu-l lasă nici oamenii din jur care rămân altfel fără fripturici și eu cred că el trebuie să renunțe la orice iluzie de a fi candidat, nu comun, că o avem deja sigur pe Viorica Dăncilă, pentru că nu mai are de unde să ia. El nu putea să ia decât de la PSD, dar în momentul în care el acum a fost anti-pesedist, a înjurat PSD-ul, nu mai are de unde și nu cred eu că va lua de la USR și de la PNL, deci pentru el bine ar fi, că altfel va avea 2% și va fi și mai jalnic. Bine ar fi să renunțe”, a mai spus analistul politic.

Locul 2 – Viorica Dăncilă, președinte PSD

„Locul doi este celebra Viorica Dăncilă, va fi candidata PSD, sunt tare curios cum va reuși să mobilizeze inimile, nu știu, ale pesediștilor. Voi vedea din atmosfera din sală, sigur atmosfera este aranjată, dar acolo se vede imediat temperatura sălii. Nu reușește să te tragă pe sfoară, adică dacă ești cât de cât observator atent, nu o văd, sunt tare curios cum va reuși ea, oricum pe Klaus Iohannis am văzut că nu a reușit să mobilizeze nimic, dar repet un asemenea congres este un din ăsta de „hai la luptă!”. Iliescu și Traian Băsescu și Emil Constatinescu, deci candidatul se duce sau Vadim și înflăcărează sala aia, dar o înflăcărează sincer nu așa că-i împing ăia autorii de urale aranjate, ci și vezi acolo bătând o inimă, uite am făcut și o metaforă proastă, așa bătând toată sala într-o inimă și gata de acolo ne ducem la Cotroceni până și noi care nu suntem pesediști”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 1 – Klaus Iohannis

„Acesta este domnul Klaus Iohannis, care va rămâne în istoria României prin aceeași scenă celebră în care el și-a pus șapca și era tare mândru că și-a pus această șapcă, sigur că e un moment umilitor, groaznic pentru poporul român, dar mă rog nu e singurul moment. Mă întreb dacă îi dădea niște șosete ce făcea, se descălța le punea, adică, sigur Donald Trump e un șturlubatic, îl cunosc, te pupă, i-a zis lui Kim ir Sen că-l iubește, adică la el nu mă aștept, păi nu să nu și-o fi pus, adică am înțeles, a primit-o, dar faptul că și-a pus-o de față cu ăia și l-au aplaudat americanii arată un moment umilitor. Cred că merită locul întâi pentru că tot ce face el este de teama lui Dan Barna, dumneavoastră ați și spus Dan Barna umblă prin țară, tot ce se întâmplă acum e în favoarea USR-ului și dacă consideră că cu doamna Dăncilă s-a înțeles toată campania, tot ce se întâmplă la Cotroceni este numai… de aia și interesează o campanie moartă. „, a mai declarat acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Recipientele de la una dintre cele mai populare cafenele din lume vor fi mai mici...