Gândurile lui Cristoiu: Top cinci politicienii săptămânii: „Rareș Bogdan a reușit deja să destabilizeze PNL. Klaus Iohannis se zbate în continuare să câștige un al doilea mandat”

„Gândurile lui Cristoiu” Topul politicienilor:

Locul 5- Klaus Iohannis, președintele României

„Klaus Iohannis că se zbate în continuare să câștige un al doilea mandat. După părerea mea zbaterea lui este identică cu zbaterea lui Liviu Dragnea să scape de pușcărie. Amândoi se zbat. Și dacă domnul Klaus Iohannis crede că se zbate și va ieși, nu. După părerea mea, mă rog, vom vedea la prezidențiale”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 4- Iurie Leancă, fost premier al R. Moldova

„ Am văzut că este un domn Iurie Leancă din Moldova, a fost și pe acolo președinte, premier și la pus pe listă pe locul 3 (de Pro România la europarlamentare, n.r.) domnul Victor Ponta. Dacă mă întrebați habar nu am de ce a fost luat în calcul. Nu vă de ce Iurie Leancă m-ar face pe mine să votez Pro România, de ce să îl votez pe Iurie Leancă? Nu știu, poate că dacă era vreo vedetă, nu știu, Zdob și Zdup, ăia cu toba cu bunica. Că nu am înțeles și nici Pro România nu era un partid, poate pe ideea că se vor duce ăia din Moldova și vor vota, e greu.Traian Băsescu are electoratul din Republica Moldova, dar mă rog”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 3- Rareș Bogdan, candidat PNL

” Domnul Rareș Bogdan, care a reușit deja să destabilizeze PNL. Am înțeles că deja sunt foarte multe scandaluri la București…Se vede că domnul Rareș Bogdan încă nu are experiență de politician. (…) Pentru că el s-a dus ca o vedetă, interesant așa de analizat, numai că una este vedeta de la televizor și când te duci la partid acolo intră niște structuri. Ele sunt definite printr-o chestie istorică spusă de Camil Petrescu în și s-a petrecut și în realitate adică la un moment dat cineva voia să intre în PNL și spune: , Ionel Brătianu, și Gheorghidiu din , ca să facem și o lecție de literatură, îi răspunde, am înțeles că a și fost scena asta, . Deci partidele, e foarte important și pentru dumneavoastră, atenție dacă vreți să intrați în politică într-un partid trebuie să știți că acolo nu sunteți marea vedetă, acolo raporturile sunt altele. Ori, el încă nu înțelege acest lucru. Că el, deocamdată teoretic este sigur pe listă și probabil, având în vedere experiența, că e un băiat deștept, se va potoli. Dar deocamdată e conflictul acesta dintre…zice, eu sunt vedetă da? Adică eu dacă m-aș fi înscris în PNL bănuiesc că aș fi fost pe acolo pe la lipitori de afișe pentru partid. Una este lumea asta a partidelor, a politicii și una este cea de vedetă.. Și dacă ar veni Simona Halep ea, totuși, până la urmă, ar trebui să dovedească că e bună politic, nu că e bună tenismană”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 2- Tudorel Toader, ministrul Justiției
„Pe locul doi este domnul Tudorel Toader pentru că el rezistă la toate încercările sau zvonurile că va fi remaniat. Să știți că m-am gândit, știți de ce merită pe locul doi? Pentru campania dusă împotriva lui de opoziție (…) Campania îl face simpatic electoratului PSD. El până acum părea, lăsa impresia că nu ar fi PSD. Ori acum e atât de înjurat de ăilalți, încât e 100% PSD”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 1- Traian Băsescu, senator PMP
„Traian Băsescu. În sfârșit s-a decis să candideze, merită pe locul 1 pentru că e un mare risc, dacă nu intră în Parlamentul European… e un mesaj clar în legătură cu el. Imaginați-vă că eu fac mâine un ziar și a doua zi dă faliment, adică nu aș risca. E riscant pentru că nu depinde numai de el, depinde de lista partidului”, a conchis Ion Cristoiu.

Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” va fi difuzată duminică, 31 martie 2019, de la ora 17:00, pe MEDIAFAX și Gandul.info.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația