Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2022. Marte intră în zodia Capricorn

Publicat: 24/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta acțiunii, Marte, intră după doi ani în zodia Capricorn, pe care o va tranzita până pe 6 martie. În tot acest timp ne oferă ocazia să devenim mult mai organizați, mai disciplinați și mai răbdători. Acțiunile noastre vor fi foarte bine gândite și vom dezvolta strategii pentru atingerea obiectivelor. În plus, cu Marte în Capricorn vom da dovadă de mai mult curaj și ambiție pentru a ne face remarcați în societate. Marte ne va ajuta și în plan profesional, să ne afirmăm și să ne canalizăm constructiv autoritatea de care dispunem.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Marte, guvernatorul tău, îți canalizează energia către zona profesională și te susține puternic să-ți atingi niște obiective avute. Vei avea curajul necesar să faci schimbările gândire și planificate până acum și să te afirmi, poate chiar să-ți schimbi cariera, să avansezi. Totuși, așteaptă-te și la tensiuni cu superiorii în perioada aceasta și la activarea unor frustrări profesionale. De asemenea, atenție și la impunerea autorității.

Horoscop zilnic Taur

Marte te va face un adevărat justițiar, un luptător pentru dreptate și adevăr, pentru credințele și principiile tale, însă ai grijă să nu intri în scandaluri și să devii mult prea inflexibil în susținerea unui punct de vedere. Unii nativi sunt susținuți în perioada următoare să învețe ceva nou, să studieze, să cunoască, să călătorească, să exploreze. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, o serie de crezuri și convingeri pe baza cărora îți creezi legături se pot schimba acum. Urmează o perioadă în care poți fi atras de persoane care dovedesc înțelepciune sau sunt de altă cultură, religie, naționalitate sau se află peste hotare.

Horoscop zilnic Gemeni

Marte activează un sector mult încercat deja de retrogradarea lui Venus. În plus, tot aici va retrograda și Mercur, prin urmare s-ar putea ca tot ce este ascuns într-o relație, fie sentimentală, fie profesională, să iasă la suprafață precum lava unui vulcan. În relații se duc negocieri dure și mulți nativi se pot lupta pentru niște drepturi financiare. Totodată, se fac împărțeli în privința cheltuielilor comune, a bugetului comun. Un alt aspect important ține de dormitorul unei relații. Acolo unde au existat minciuni, trădări, infidelități, secretele se pot afla și pot aduce încheieri.

Horoscop zilnic Rac

Marte tranzitează chiar sectorul relațiilor tale și poate aduce tensiuni în cuplu și în zona profesională. Este deja un sector mult încercat de retrogradarea lui Venus și, în plus, tot aici va retrograda și Mercur. S-ar putea ca întreg contextul astrologic care va urma să aducă rupturi în relațiile deja încercate, să rupă inclusiv căsătorii. Pe de altă parte, se pot reîntoarce parteneri în viața unor nativi și se pot renegocia contracte. Cei singuri pot avea ocazia să înceapă noi relații de lungă durată. Profesional, s-ar putea să resimți o prea mare presiune din partea celor cu care desfășori activități și chiar să te răzvrătești.

Horoscop zilnic Leu

Marte în Capricorn îți va aduce mai multă energie la locul de muncă, un spor mai mare și eficiență în desfășurarea activităților, însă totodată te poate împinge și la suprasolicitare. Poți avea mai mult curaj dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă sau spirtul tău competitiv va fi la cote înalte. Ai grijă să nu devii prea conflictual cu colegii. De asemenea, ai mai multă grijă și la starea ta de sănătatet și tratează simptomele apărute.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Marte în tranzit prin sectorul iubirii tale va crește dorința de flirt și aventură, iar dacă ești singur ai toate șansele să te îndrăgostești în perioada următoare, să cucerești persoana care-ți place. În plus, ai poftă de viață, de distracție, ești mai romantic, mai pasional și mai declarativ cu sentimentele tale. Sunt șanse să te întorci la o fostă iubire, să reiei o poveste de dragoste. În cuplurile solide poate apărea un copil. Sunt și nativi dornici de creație, care pot demara proiecte artistice la care se gândesc de ceva vreme.

Horoscop zilnic Balanță

Marte în Capricorn poate stimula tensiunile în familie și poate aduce conflicte mai greu de aplanat cu părinții sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Se pot strica relațiile cu cei dragi, pot apărea situații mai dificile în familie, mai ales că Marte se va întâlni și cu Venus, guvernatoarea ta. În plus, ținând cont că Marte este guvernatorul relațiilor tale, nu va fi deloc ușoară perioada următoare pentru cei care sunt căsătoriți pentru că pot apărea reproșuri și certuri. S-ar putea ca și în contextele profesionale să-ți ceri mai multe drepturi. Pe de altă parte, poate fi un tranzit care stimulează nativii care vor să se mute, să-și renoveze locuința, să-și cumpere o casă. Se analizează posibilitatea întemeierii unui cămin.

Horoscop zilnic Scorpion

Marte este chiar guvernatorul tău, iar în tranzit prin Capricorn te susține să ai curaj în negocieri, să-ți expui punctul de vedere, iar mintea ta va merge cu motoarele turate la maxim. Ai idei îndrăznețe și constructive, găsești soluții bune la problemele cu care te confrunți și poți reveni asupra unor decizii importante legate de viața ta personală, de o relație. Nativii care învață, susțin examene, interviuri sunt susținuți de acest tranzit. S-ar putea, totodată, să fii mai mult pe drumuri și să ai momente în care agitația și irascibilitatea să fie mai greu de controlat.

Horoscop zilnic Săgetător

Marte în Capricorn te stimulează să-ți crești veniturile, să găsești cele mai bune metode de redresare financiară. Totodată, te poate stimula și la cheltuieli, însă va fi vorba de cumpărături și investiții serioase, durabile, necesare. Dat fiin d că în acest sector retrogradează și Venus și va intra și Mercur retrograd, poți face o schimbare importantă legată de modul în care-ți câștigi și administrezi bugetul. Este o perioadă în care-ți poți recăpăta încrederea în tine și în abilitățile tale și ai toate lansele să-ți monetizezi talentele. Cum Marte este guvernatorul iubirii tale, ai grijă să nu faci cheltuieli pentru a impresiona sau pentru a cuceri pe cineva. Și cheltuielile pentru copii cresc în această perioadă. Nu sunt excluse certurile care pleacă de la bani în acest răstimp.

Horoscop zilnic Capricorn

După doi ani, iată că Marte se reîntoarce în zodia ta și acest trtanzit nu poate decât să te bucure, dat fiind că planeta se simte foarte bine în semnul tău. Vei avea multă energie și forță în perioada ce urmază, dar și motivație, ambiție și determinare să-ți atingi niște obiective. Vei fi stimulat să ieși în față, să te afirmi, să te lupți pentru ceea ce te reprezintă, poate chiar să cucerești pe cineva, dat fiind că Marte se va întâlni cu Venus în zodia ta. De asemenea, nu este exclus să devii mai agitat și mai irascibil, să acumulezi furie interioară și de aceea ar fi recomandat să începi să faci sport în această perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător

Tranzitul lui Marte prin Capricorn nu te bucură prea mult, dat fiind că te poate agita pe interior și poate scoate la suprafață minusuri și situații bolnăvicioase din viața ta. Poate fi vorba de o problemă de sănătate de care va trebui să te ocupi, poate fi vorba de persoane toxice de care va trebui să te îndepărtezi sau de dușmani ascunși pe care-i descoperi. Contexte din trecut, situații ascunse, secrete se pot afla și manifesta acum. Este foarte probabil să nu te odihnești așa cum trebuie și să simți nevoia de retragere, de izolare și vindecare a ceea ce ai trăit și te-a durut. Încearcă să te detașezi de tot ce te doare și este nociv în viața ta.

Horoscop zilnic Pești

Marte prin Capricorn va activa viața socială și vei avea mai multă poftă să ieși cu prietenii, să participi la evenimente. Posibil să cunoști persoane care să te ajute în demersurile tale sau chiar prietenii, asociații să fie cei care te susțin. Unii nativi pot fi atrași de persoane din antraj, dat fiind că Marte se va întâlni cu Venus aici. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru consolidarea unor proiecte, pentru stabilirea unor strategii care să le conducă la succes. De asemenea, este momentul să-ți construiești planuri de viitor solide. Vei avea toate resursele. Cum Marte este guvernatorul sectorului tău financiar, poți obține o sponsorizare sau poți investi bani în propriul tău succes. Ai susținere în zona de online.