VIDEO | Horoscopul zilei de 8 august 2022. Se anunță schimbări la serviciu, pentru „Raci”

Publicat: 08/08/2022, 06:00
Actualizat: 08/08/2022, 13:06

Ziua se anunță mai încarcată, din punct de vedere energetic. Este posibil să fie nevoie să depunem mai mult efort ca planurile să ne iasă. Să nu ne descurajăm și să insistăm. Dacă suntem perseverenți, șansele apar.

BERBEC

Azi vei avea tendința de a te îndepărta de partenerul de viață, având senzația că te distrage de la un anumit plan profesional. Ce-i drept, ai șanse mari de avansare la serviciu, însă nu ignora viața alături de persoana iubit.

TAUR

Te simți norocos și orice îți propui, îți iese! La locul de muncă primești anumite responsabilități care te bucură. Te simți încrezător, iar rezultatele tale par că impresionează.

GEMENI

Dacă ai de făcut un proiect, de susținut o prezentare, cu siguranță o să ai succes. Ești favorizat în tot ceea ce înseamnă comunicare! E o zi bună să ceri ceva ce ai tot amânat.

RAC

Se anunță schimbări la serviciu. Te poți lovi de situații nemaîntâlnite, dar ghici ce? Se vor dovedi a fi în favoarea ta, așa că lasă-te purtat de val. O să muncești pentru țelul tău! Ai disciplina și răbdare să culegi roadele.

LEU

Ești actorul principal al poveștii tale. Te simți ca un erou de film gata să cucerească lumea. Folosește această energie ca să îți atingi scopurile! Azi ai mari șanse de reușită! Arată-ți și latura copilăroasă.

FECIOARĂ

Fii vigilent în afaceri și, în general, în ce investești banii. S-ar putea să vrei să pleci în vacanță, și sub impulsul încântării să îți cumperi deja bilete de avion. Nu îți stă în fire, dar se poate întâmpla să uiți să discuți cu șefii pentru a-ți lua concediu.

BALANȚĂ

Vești bune în sectorul financiar! Ești favorizat, se închei un proces, să primești o moștenire, o custodie sau sa finalizezi o succesiune. Este posibil să câștigi inclusiv din vânzarea unei proprietăți.

SCORPION

O zi a schimbării pentru tine! Inviți o energie nouă în cariera ta, dar și în relații. Analizeză cu atenție planul pe care îl urmezi, ca să te asiguri că ești pe drumul cel bun și apoi accelerează motoarele. Ai toate șansele să reușești.

SĂGETĂTOR

Intuiția ta este mai vie decât de obicei. Te poți încrede în simțurile tale și poți lua decizii cu ajutorul instinctului. Această super putere de care te bucuri în această perioadă te va ajuta să alegi opțiunea cea mai bună!

CAPRICORN

Ziua de azi va pune probleme pe plan financiar. Parcă banii ți se scurg printre degete și nu reușești deloc să faci economii. Fii răbdator și atent, vor veni și vremuri mai bune!

VĂRSĂTOR

Dacă ai rețineri față de cineva din cercul tău de prieteni, ar fi bine să păstrezi distanța, mai ales unde simti dualitate. Urmează-ți instinctul în ceea ce privește povestea ta de iubire.

PEȘTI

Ai tendința de a reacționa din motive emoționale, include însă și rațiunea în povestea ta. Nu lăsa doar inima să-ți dicteze ce să faci, pentru că s-ar putea să exagerezi. Nu este o zi bună pentru decizii.