VIDEO | Horoscop duminică, 28 mai 2023. O invitație surpriză din partea unui prieten te poate suprinde

Publicat: 28/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 28 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Dorința de comunicare sau de socializare poate să nu fie foarte mare, ba dimpotrivă din anumite considerente poți simți chiar nevoia să stai mai mult timp tu cu tine și gândurile tale. Dacă ai de realizat unele sarcini le vei duce la capăt într-un mod organizat dar diferit de până cum, folosind alt gen de resurse sau instrumente.

Taur

O zi în care te poți relaxa experimentând o activitate nouă, ceva diferit de până acum și care implică și mai multă socializare. Ce nu te încântă prea mult este faptul că susținerea sau compania grupului pe care mizai nu este așa cum ți-ai dori, fapt care te face să te îndoiești dacă mai există lucruri în comun cu unele persoane.

Gemeni

O zi în care poți avea unele revelații dacă ești destul de atent la tine și la stările tale interioare. Poți descoperi lucruri utile despre tine care îți amplifică potențialul și încrederea în tine, lucruri mai mult decât binevenite în contextul în care te poți simți ușor împovărat de unele griji sau responsabilități personale sau profesionale.

Rac

Un document, aviz sau procedură poate să ceară mai multe eforturi, timp și resurse decât ai crezut inițial fapt care va necesita mai multă răbdare din partea ta. O invitație surpriză din partea unui prieten te poate suprinde plăcut sau tu ești cel care vine cu inițiativa de a participa la o activitate de grup plăcută și interactivă.

Leu

Unele speranțe pe care ți le-ai făcut sau un proiect anume poate să întâmpine probleme din lipsă de timp, resurse sau angajament din partea celuilalt, însă nu ești dispus să renunți la ceva ce este important pentru tine. Fie apelezi la resurse mai vechi fie ești dispus să schimbi total abordarea, indiferent de situație, vei căuta să-ți atingi obiectivele într-un fel anume.

Fecioară

O zi excelentă pentru a te bucura de compania unor prieteni, de un peisaj anume dacă ești plecat într-o călătorie sau pentru a “naviga” printre oameni cu interese sau hobby-uri comune. Ceva anume pare totuși să nu fie așa cum ți-ai dori în interacțiunea cu propriul partener sau cu o persoană cu care colaborezi iar lucrurile trebuie discutate.

Balanță

Nu te simți satisfăcut în privința libertății pe care ți-o dorești, fizice sau intelectuale iar din diverse motive ceva sau cineva îți îngreunează situația. Totuși modul organizat și ingenios în care reușești să gestionezi lucrurile și activitățile îți amplifică încrederea în tine. Timpul cu tine și o practică interioară sunt extrem de prețioase.

Scorpion

Chiar dacă traversezi o perioadă în care nu reușești să-ți satisfaci unele dorințe sau plăceri așa cum ți-ai dori, te poți folosi de ea totuși pentru a-ți amplifica disciplina interioară, înțelegând cu tu ești stăpânul propriilor dorințe nu invers. Poți profita de ziua de azi participând la un spectacol sau acceptând invitația neașteptată din partea unui prieten.

Săgetător

Poți suprinde printr-o abordare nouă, o altfel de metodă decât până acum sau un nou mod de a folosi o resursă mai veche dar încă funcțională pentru a rezolva o anumită situație. Ești pe cont propriu și nu ești dispus să lucrezi în colaborare cu nimeni din simplul motiv că nu te simți înțeles așa cum ți-ai dori.

Capricorn

Aspectul tensionat dintre Saturn, planeta care te guvernează și Soare te poate face să privești unele lucruri într-o notă mai pesimistă amplificând o situație anume care te stresează. Răbdarea și păstrarea obiectivității sunt esențiale. O vizită la un muzeu, un film la cinema sau o altfel de activitate decât cele de rutină va fi mai mult decât binevenită.

Vărsător

În lumina ultimelor evenimente, poți simți că celălalt nu este recunoscător pentru eforturile pe care le faci, fapt care îți generează o stare de insatisfacție. Totuși pentru a depăși mai ușor acest lucru, te poți decide să cumperi ceva ce-ți dorești demult sau să schimbi cu totul abordarea astfel încât să demonstrezi că ai totul sub control.

Pești

O chestiune familială, emoțională sau care vizează căminul propriu ți-a tot creat o stare de disconfort în ultimele zile punând o oarecare presiune asupra ta. Astăzi totuși compania cuiva te poate ajuta să uiți efectiv de toate acestea și să te bucuri de o activitate interactivă, de o ieșire în parc cu bicicleta sau de o discuție mai mult decât plăcută.

Horoscop general, săptămâna 22 – 28 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini cutremurătoare cu Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
VIDEO Momentul în care autocarul cu zeci de oameni cade de pe podul din Veneția...
Femeia care a crezut că e gravidă! Medicii, șocați de ce au descoperit la ecografie
Plăţile cash vor fi plafonate la 2.500 de lei. 80% dintre tranzacţiile din România sunt...
Tabelul prețurilor RCA în 2023. Care e cea mai ieftină asigurare pentru mașină
Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să...
O nouă materie în școlile din România? Anunț important pentru elevi
Trecătorii au scos telefonul și au început să filmeze! Trei tinere din Iași nu au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Această pensionară de 71 de ani s-a măritat cu un puști de doar 17 ani....
Cum nășteau femeile din Germania anilor 1900! Metoda FĂRĂ DURERE și fără...
Gabriela Firea l-a părăsit: Bea foarte mult și mă bătea
DJ Lalla, jefuită după ce a murit. Ce spune acum hoțul
Care e secretul genelor impresionante ale Corneliei Dansatoarea. Cum reușește să le facă atât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mami, în patul meu doarme un BAU-BAU! Mama: Fiule, ai 40 de...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...