VIDEO | Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022. Balanțelor le e pusă la încercare răbdarea

Publicat: 24/09/2022, 06:00

Chiar dacă este weekend suntem copleșiți de responsabilități. Trebuie să evităm conflictele și să ne odihnim. Nu ar strica niște momente petrecute alături de cei dragi și să alegem și calea ușoară uneori.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 BERBEC

Ți se reamintește să îți stabilești prioritățile, pentru că nu toată lumea sau totul ar putea merita timpul și energia ta. Dacă ești prins într-un conflict, încearcă să alegi calea matură și responsabilă.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 TAUR

S-ar putea să-ți fie greu să stai liniștit astăzi, deoarece s-ar putea să ai multe lucruri de făcut. Cu toate acestea, acum este momentul să creezi un echilibru între viața profesională și viața personală. Adoptă o abordare diferită a modului în care faci lucrurile în mod normal.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 GEMENI

Un prieten sau un coleg ar putea solicita timpul și atenția ta astăzi într-un mod care îți poate submina încrederea în tine. Protejează-ți pacea și energia. Nu-ți reduce lumina pentru nimeni.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 RAC

Ai putea avea un conflict astăzi cu cineva aflat într-o poziție de autoritate. Cel mai bun mod de a gestiona lucrurile este de a trata neutru tot ce se întâmplă. Între timp, nu-i lăsa pe alții să zdruncine încrederea pe care o ai în tine.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 LEU

S-ar putea să ai câteva opinii puternice de împărtășit astăzi, dar înainte de a posta pe rețelele de socializare sau de a trimite acele mesaje, ia-ți timp să te gândești dacă ceea ce ai de spus este o informație constructivă pentru destinatar.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 FECIOARĂ

Te descurci în momentele de criză, dar uneori este mai bine să iei calea ușoară, mai degrabă decât să creezi drame inutile sau lupte pentru tine. Aruncă-ți poverile deocamdată.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 BALANȚĂ

Răbdarea ți-ar putea fi pusă la încercare astăzi. În timp ce ai de ales cu privire la modul în care răspunzi, nu răbda să spui ceea ce simți doar pentru a face pe altcineva fericit. Nu trebuie să fii întotdeauna responsabil pentru sentimentele altora.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 SCORPION

Creierul tău are nevoie de o pauză. Deși s-ar putea să vrei să lucrezi astăzi, ți se reamintește că a fi productiv înseamnă și să ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta. Hrănește-te.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 SĂGETĂTOR

S-ar putea să crezi că știi ce este mai bine acum, dar poți să ajungi mai departe, doar dacă ești deschis la ceea ce au de spus alții. Atâta timp cât nu compromiți valorile tale, acordă-ți un moment pentru a învăța ceva.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 CAPRICORN

Munca și viața ta privată ar putea solicita multe de la tine acum. Abordează ce poți, dar fă-ți timp să ai grijă și de tine. Nu trebuie să fii un super-erou.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 VĂRSĂTOR

S-ar putea să ai parte de mute informații astăzi, care ți-ar putea pune nervii la încercare. Dă-te înapoi și intră în liniște pentru moment. Nu-ți face griji, lumea va fi în continuare acolo când te vei întoarce.

Horoscop sâmbătă 24 septembrie 2022 PEȘTI

Poate dorești să riști totul astăzi, atunci când vine vorba de o conexiune intimă sau de o decizie financiară, dar ești încurajat să amâni pentru moment. Gândește pe termen lung. Acolo vei găsi succesul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase