VIDEO| Horoscopul de sâmbătă 3 decembrie 2022. O zodie se bucură de aprecierea superiorilor

Publicat: 03/12/2022, 06:00

Horoscopul de sâmbătă 3 decembrie 2022. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile, dar și pentru ascendenți.

Berbec

Reușești să îmbini astăzi energia, dinamismul care te caracterizează cu spiritul strategic sau altfel spus poți acționa într-un mod înțelept pentru a-ți atinge scopurile. Este favorizată participarea la o activitate de grup sau un sport de echipă dar și o întâlnire cu prietenii te energizează considerabil, mai ales că tu ești cel care întreține atmosfera.

Taur

Profiți din plin de ziua de astăzi chiar dacă preferi să nu fii foarte vizibil în acțiunile tale. Te poți implica sau chiar coordonezi cu multă responsabilitate un proiect caritabil, de într-ajutorare, fapt care îți aduce bucurie și satisfacție interioară. Pe plan relațional poți să nu fii foarte clar în privința unor sentimente față de cineva.

Gemeni

Dacă simți să te pui mai mult în valoare printr-o interacțiune mai intensă pe plan social sau vrei să-ți crești vizibilitatea în mediul online, această zi susține astfel de activități. În schimb este important să evaluezi cu grijă promisiunile unor persoane pe plan profesional, poate nu toate sunt cele mai clare și mai corecte. Evită idealismul excesiv!

Rac

Îmbini cu succes experiența și aptitudinile acumulate până acum cu perseverența și determinarea pentru a-ți duce la îndeplinire obiectivele. Demonstrezi din nou că poți fi un adevărat leader indiferent de domeniul vizat, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propriul potențial dar și aprecierea superiorilor.

Leu

Indiferent de locul în care te găsești ești sufletul petrecerii iar modul charismatic în care îți exprimi personalitatea atrage atenția asupra ta. Dacă ești plecat într-o călătorie, locurile pe care le vizitezi sau cultura cu care interacționezi îți încântă sufletul și te energizează la maxim. Ești armonios și natural în modul în care interacționezi cu ceilalți.

Fecioară

Dacă ești profund implicat în cercetarea și dezbaterea unui proiect de natură financiară, poate să fie un credit, un împrumut, o activitate pe cont propriu, abordarea practică și strategică de care dai dovadă îți aduce rezultatele pe care le aștepți. Însă dacă mizezi și pe susținerea cuiva pentru a-ți realiza proiectul asigură-te că susținerea este una reală.

Balanță

Dacă participi la un eveniment social, monden ai toate șansele să te aflii în centrul atenției întrucât știi exact cum să te pui în valoare pentru a cuceri atenția celorlalți. Abilitățile tale de comunicare sunt apreciate și evidențiate. Și interacțiunea cu partenerul de cuplu este favorizată atâta timp cât comunicarea este una clară și transparentă.

Scorpion

Dacă îți propui să faci o schimbare importantă în rutina zilnică, în obiceiurile alimentare sau chiar în modul de lucru sau de organizare al sarcinilor, reușești să faci apel la acele resurse interioare extraordinare de putere și transformare pe care doar tu le deții. Tot ce-ți propui poți realiza!

Săgetător

Dacă ai un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult, astăzi este ocazia perfectă pentru a-l relua. Este o zi minunată pentru a te pune în valoare, a te juca, a te relaxa, a te bucura de acei oameni sau activități care îți amplifică optimismul și buna dispoziție. Dacă ești atras de cineva, fă-ți curaj și invită acea persoană în oraș, cu siguranță nu o să-ți pară rău.

Capricorn

Orice fel de schimbare îți asumi să faci la nivel interior, în interacțiunea cu căminul său cu propria familia, este una binevenită și care îți aduce mai multă pace și stabilitate interioară. Ai resursele necesare atât interioare cât și exterioare pentru a te mobiliza corespunzător. Important este să păstrezi o gândire clară și lucidă.

Vărsător

Dacă plănuiești o călătorie sau lucrezi la orice fel de proiect, reușești să îmbini cu succes perseverența și determinarea cu voința necesară pentru a-ți atinge obiectivele. Procesele de comunicare indiferent de forma lor sunt favorizate și reușești să-ți faci cunoscută idea, gândul, strategia sau mesajul. Important este să găsești și un mod practic de implementare.

Pești

O zi profitabilă și reușită fie din punct de vedere material întrucât poți fi recompensat pe măsura muncii tale fie moral deoarece culegi rezultatele efortului și a implicării tale într-un proiect sau eveniment important. Recunoașterea sau aprecierea primită îți amplifică încrederea și stima de sine, reprezentând o adevărată încurajare.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (28 noiembrie – 4 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase