VIDEO – Horoscopul zilei de duminică, 14 august 2022: Azi suntem mai visători și poate chiar spirituali

Publicat: 14/08/2022, 06:00
Actualizat: 14/08/2022, 10:42

Azi suntem mai visători și poate chiar spirituali. Avem totuși și determinare, iar deadline-urile le vom duce la final.

BERBEC

Ești meticulos, iar meritele pentru atenția la detalii nu întârzie să apară. Dacă vrei azi să obții ceva, cu siguranță se va întâmpla. Ai încredere în tine!

TAUR

Reputația ta este înfloritoare și pe plan social strălucești. Ai grijă pe ce cheltui banii, căci cum vin, așa se și duc. Temperează-te!

GEMENI

Ai o energie de-a dreptul înfloritoare, care îi inspiră și pe cei din jur! Debordezi de fericire și entuziasm, fapt ce îi atrage pe oameni alături de tine, te ascultă, te urmează.

RAC

Ai nevoie să strălucești, să fii văzut. Vei căuta azi atenția partenerului de viață. Sau vei simți să te distrezi cu prietenii. Fă ceva ca să ieși din zona de confort. Îți vei hrăni inima!

LEU

Ești puțin distras, nu te poți concentra. Dacă ai de susținut examene sau trebuie să studiezi, nu vei putea învăța la fel ca de obicei. E o zi în care trebuie să depui un efort suplimentar.

FECIOARĂ

Odihnește-te și reîncarcă-ți bateriile. Urmează o perioadă plină care te va solicita. Așa că azi e bine să îți acorzi timp de gândire și să îți liniștești puțin avântul, ca să nu te epuizezi!

BALANȚĂ

Flirt, energie, atracție. O zi în care trebuie să te înconjori de oameni, să socializezi, să împărtășești idei, dar și să preiei informații. Contextul va fi favorabil și în această perioadă vei obține beneficiile dorite în carieră sau business.

SCORPION

Primești aprobări în planul carierei. Cei care se pregătesc pentru examene sau concursuri pot primi vești bune. Ziua nu este însă scutită de eforturi sau de provocări, așa că fii pregătit pentru orice!

SĂGETĂTOR

Fii prundent, mai ales la bani. Nu te lăsa absorbit de promisiuni sau oferte încântătoare. E posibil să te lași puțin purtat de val. De aceea, nu ar fi rău să dai dovadă de precauție.

CAPRICORN

Dacă ai chef de distracție, fă-o din toată inima! Ai mare nevoie să te relexezi. Între inima și mintea ta se duc lupte crâncene. Relaxează-te și permite-ți doar să te lași purtat de viață.

VĂRSĂTOR

Dacă îți apar în cale noi șanse de colaborări, pentru a face un ban în plus, ești mai mult decât pregătit! Relațiile tale se schimbă atât pe plan personal cât și profesional.

PEȘTI

E o zi în care ar fi bine să te menajezi din punct de vedere fizic. Dacă faci sport, nu trage de tine sau încearcă să ai o zi mai liniștită în general.