A purtat pantofi cu tocuri în timpul unei partide de SEX. E IREAL ce i s-a întâmplat acestei puștoaice:

Redactor:
Gândul
A purtat pantofi cu tocuri în timpul unei partide de SEX. E IREAL ce i s-a întâmplat acestei puștoaice:

Se pare că sexul este unul dintre domeniile care stârnește interesul celor mai multor cercetători. Site-ul revistei Time publică un articol în care sunt menționate cele mai surprinzătoare studii despre sex.

Un prim studiu în acest sens arată că femeile care poartă tocuri nu au orgasm. Cel puțin așa susțin savanții, care recomandă femeilor să nu își ia tocuri prea înalte dacă vor să mai simtă plăcerea absolută atunci când fac sex. 

O altă cercetare arată că femeile pot rămâne însărcinate chiar și la opt zile după ce a făcut sex. Explicația cercetătorilor constă în faptul că unii spermatozoizi pot supraviețui chiar și opt zile în mediul intrauterin al femeilor.

Orgasmul le face pe femei mai creative. Cel puțin așa susțin cercetătorii, care au constatat în urma unui experiment că femeile care au parte de o activitate sexuală satisfăcătoare sunt mai încrezătoare în propriile forțe, mai productive și chiar mai creative.

O altă cercetare consemnată de revista Time arată că există o strânsă legătură între anticoncepționale și un libidou scăzut. Specialiștii spun că tratamentele pe bază de hormoni au un impact negativ asupra psihicului. Datele studiului în cauză mai arată că din cauza acestor pastilele unele femei își pot considera partenerii mai puțini atractivi odată cu trecerea timpului.

Hidratarea joacă și ea un rol important atunci când vine vorba de satisfacție pe plan sexual. Astfel, persoanele care beau suficientă apă au orgasm mai des, spre deosebire de cele care nu se hidratează și care au raportat că nu au o viață sexuală satisfăcătoare.

Numerele extrase la loto pe 17 octombrie

 

Inchide