Anunțul făcut de Roxana Ciuhulescu în urmă cu puțin timp

Redactor:
Mihai Schiau
Anunțul făcut de Roxana Ciuhulescu în urmă cu puțin timp
După 13 ani, Roxana Ciuhulescu se desparte de postul de televiziune Pro Tv. Anunțul a fost făcut pe blogul personal al vedetei

După 13 ani, Roxana Ciuhulescu se desparte de postul de televiziune Pro Tv. Anunțul a fost făcut pe blogul personal al vedetei, care spune că a fost o alegere dificilă pe care a cântărit-o timp de 18 luni. „A fost poate cea mai dificilă decizie a vieții mele și nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment , ci am cântărit-o 18 luni. Probabil că se vor specula multe pe seama plecării mele din cel mai mare trust media, însă ce pot să va spun este că niciodata n-am să vorbesc de rău acest trust, ba din contra, am numai cuvinte de laudă la adresa lui”, a scris Roxana Ciuhulescu.

Fosta prezentatoare ProMotor a spus și că are în derulare două proiecte personale, care au legătură cu domeniul auto, dar că nu exclude în viitor să se reîntoarcă în televiziune, chiar la Pro TV.

Mai jos, redăm mesajul Roxanei Ciuhulescu.

„Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 13 ani de cand lucrez in familia ProTv. In toamna lui 2000 faceam cunostinta pentru prima data cu „sticla”, atunci cand am participat la casting-ul pentru emisiunea ProMotor. Publicul m-a votat si asa am ajuns la carma celei mai longevive si mai cunoscute emisiuni auto. Insa ProMotor n-a fost singura emisiune din trustul MediaPro la care am participat, au mai fost „Vara Ispitelor”, „Bodyguard”, „Baieti buni”, am lucrat in permanenta si pentru Stirile din Sport insa am colaborat si cu Stirile ProTv, „Happy Hour” sau „Povestiri Adevarate”.

Ei bine, a sosit momentul sa-mi iau ramas bun de la ProTv, a fost poate cea mai dificila decizie a vietii mele si nu, n-am luat-o in urma unui impuls de moment , ci am cantarit-o 18 luni. Probabil ca se vor specula multe idei pe seama plecarii mele din cel mai mare trust media, insa ce pot sa va spun este ca niciodata n-am sa vorbesc de rau acest trust, ba din contra, am numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Am facut parte dintr-un colectiv de profesionisti, demni si dornici in permanenta de a fi cei mai buni. Am invatat multe de la ei, m-am adaptat stilului Pro si sincer mi-au prins tare bine lectiile invatate acolo.

ProMotor a fost si va ramane un brand cunoscut, un proiect care nu o sa moara chiar daca eu am plecat din el. Iubesc enorm ProMotor si mi se rupe sufletul ca ma despart de el insa in viata trebuie sa evoluam si desi am continuat impreuna in a evolua, eu simt ca pot mai mult. Aceasta emisiune a aparut in 1996 si pe la carma ei au trecut mai multi prezentatori (Florin Chiriac, Dan Bitman, Eugenia Serban si Alexandra Dinu) insa din 2000 si pana azi, am reusit sa fac echipa stransa cu ea. A fost emisiune care mi-a venit manusa si care mi-a adus multe satisfactii.

Probabil ca multi se vor intreba ce urmeaza sa fac mai departe, nu? In momentul de fata am 2 proiecte personale, ambele avind legatura cu lumea auto. Unul din ele se numeste Guidare Pilotare, scoala de pilotaj si conducere defensiva pe care am adus-o in Romania impreuna cu 2 prieteni iar celalalt este Scoala de soferi Teo, pentru care eu sint imagine si care impreuna cu Marius Teodorescu (proprietarul ei), o vom ajuta sa ramana nr. 1 in Romania.

Deocamdata nu mi-am propus sa ma reintorc in tv, cel putin nu acum, insa este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa semnez si cu o televiziune, neexcluzind si reintoarcerea mea in ProTv”.

Inchide