• Publicat:
  • Actualizat:
Hot Pe Facebook

Are 18 ani și pare inocentă. Așa a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură: am intrat amândouă în casă și….

Are 18 ani și pare inocentă. Așa a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură: am intrat amândouă în casă și….

Două tinere din Mexic, de 18, respectiv 20 de ani, au șocat autoritățile din cauza cruzimii de care au dat dovadă. Cele două femeie sunt autoarele unei crime macabre, notează NY Daily Mail.

Polițiștii au descoperit, în urma unui control de rutină, că Jennifer McKee, în vârstă de 18 ani, și Ashlee Gurule, de 20 de ani au ucis un bărbat, cu sânge rece. Înainte să îl omoare, tinerele, care erau prostituate, și-au torturat, înjunghiat, iar mai apoi au sufocat victima.

FOTO: NY Daily Mail // Jennifer McKee, în vârstă de 18 ani

Femeile nu s-au oprit aici cu faptele monstruase. Bărbatul, care avea 51 de ani, a fost jefuit, după care Jennifer McKee și Ashlee Gurule l-au în portbagajul mașinii care aparținea victimei și au ieșit la plimbare prin New Mexico

Fapta a fost descoperită de polițiști în urma unui control de rutină, mai scrie NY Daily Mail.

Cele două tinere erau prostituate și locuiau pe străzile orașului american Albuquerque, din New Mexico. Ele au fost invitate de un bărbat în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale, dar femeile l-au ucis cu sânge rece pentru a-i fura autovehiculul. Tinerele au declarat polițiștilor că se „săturaseră să umble pe străzi” și s-au decis să se bucure de viață. În timp ce una îl ținea de picioare, a doua l-a omorât cu o pernă pusă pe față, cu toate că bărbatul le-a promis că le dă orice pentru a scăpa cu viață.

FOTO: NY Daily Mail // Ashlee Gurule, în vârstă de 20

După ce l-au sufocat și înjunghiat pe bătrân, ele s-au decis să îl ascundă în portbagajul mașinii, plecând în căutarea unui loc unde să scape de cadavru. Pe drum, ele au fost oprite de poliție pentru că nu au respectat mai multe reguli de circulație, dar tinerele s-au decis să mărească viteză, autoritățile fiind obligate să pornească într-o urmărire ca în filme.

Urmărirea s-a oprit după ce șoferița a fost implicată într-un accident, lovindu-se de o altă mașină. Polițiștii au fost uimiți să descopere în portbagajul mașinii cadavrul bărbatului. Alături de cele două tinere se afla și o minoră de 16 care urmează să fie anchetată, dar care nu a luat parte la teribila crimă.

Inchide