Băsescu îi numără lui Ponta procentele și gafele: „Mă mir că nu a pus și o poză cum a luat masa cu regele Decebal”

Redactor:
Gândul
Băsescu îi numără lui Ponta procentele și gafele: „Mă mir că nu a pus și o poză cum a luat masa cu regele Decebal”
La întoarcerea din vacanță, președintele Traian Băsescu l-a ironizat pe Victor Ponta după gafa "echipei V.P." care a postat, de Crăciun, o fotografie cu premierul alături de regele Mihai, anunțându-i acestuia vizita la Săvârșin unde luase, în realitate, masa cu Principesa margareta și cu Principele Radu.

La întoarcerea din vacanță, președintele Traian Băsescu l-a ironizat pe Victor Ponta după gafa „echipei V.P.” care a postat, de Crăciun, o fotografie cu premierul alături de regele Mihai, anunțându-i acestuia vizita la Săvârșin unde luase, în realitate, masa cu Principesa Margareta și cu Principele Radu.

Ironia a venit în contextul în care, într-un interviu difuzat la B1, Băsescu a contabilizat popularitatea lui Ponta reflectată în sondajele de opinie și modul cum a evoluat încrederea în prim-ministrul României în ultima lună. „La începutului lui 2013 Ponta avea, dacă luăm casa de sondaje a domnului Dâncu (IRES, n.red.), 51% încredere, în decembrie a terminat cu 41%. Nu e fericirea atât de mare să încerci să jonglezi între adevăr și minciună cu tentația de a păcăli populația, mai devreme sau mai târziu se răzbună, ca și gafele am luat masa cu Regele Mihai. Mă mir că nu a pus și o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmizegetusa”, a comentat Băsescu, după ce premierul a postat, pe același cont pe Facebook, fotografii din timpul vacanței de revelion petrecute, cu familia, la Sarmizegetusa, cetatea dacică fiind în această perioadă închisă pentru public.

 

Inchide