Bombă în lumea mondenă: „Avea el ieșirile astea!…” Prima femeie care vorbește despre MICA PROBLEMĂ a lui Ștefan Bănică

Redactor:
Mihai Schiau
Bombă în lumea mondenă: „Avea el ieșirile astea!…” Prima femeie care vorbește despre MICA PROBLEMĂ a lui Ștefan Bănică

Fosta prezentatoare TV Cristina Țopescu a făcut mai multe declarații surprinzătoare despre Ștefan Bănică jr., cu care a avut o relație în urmă cu mai mulți ani.

„Eu m-am simțit foarte iubită, poate că nu m-a iubit nimeni mai mult ca Ștefan. Dar țin minte ce-i spuneam: vreau să mă iubești mai puțin și să mă respecți mai mult. El e foarte pătimaș și avea ieșiri, dar astea sunt chestii copilărești, care se întâmplă într-o relație. Se spun lucruri de genul: ‘Dacă nu vei fi a mea, te omor, numai să nu fii a altuia’. Asta nu înseamnă că lucrurile astea se pun în practică, să fim serioși. A fost o relație pasională, Ștefan va avea mereu un loc special în sufletul meu”, a declarat Cristina Țopescu.

În cadrul respectivei emisiuni, fosta prezentatoare TV a negat faptul că Ștefan Bănică jr. ar fi fost un om violent sau că ar fi bătut-o. „Ștefan e o persoană impulsivă, geloasă, dar în niciun caz să bată femeile”,  explicat Cristina Țopescu.

În urmă cu câteva luni, Cristina Țopescu a spus că Ștefan Bănică jr. este un bărbat primitiv în relația cu o femeie și și-a amintit de un episod violent din relația lor. „A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune și, ca să mă grăbească, ținea un cuțit mare de bucătărie sub haină și îmi spunea că mă omoară în clipa aia dacă nu merg cu el”, și-a amintit Cristina Țopescu.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 19 mai. Report uriaș la LOTO 6/49. S-a câștigat la Noroc. Numerele extrase frecvent

 

Inchide