BOMBĂ: Se întoarce COPOS să plătească? Anunțul de ultimă oră al lui Mircea Sandu

Redactor:
Mihai Schiau
BOMBĂ: Se întoarce COPOS să plătească? Anunțul de ultimă oră al lui Mircea Sandu

Președintele FRF, Mircea Sandu, nu este impresionat de protestul suporterilor rapidiști, care au intrat în greva foamei după ce echipa lor a fost retrogradată în Liga a II-a.

„Nu îmi dau demisia pentru că nu eu am băgat Rapidul în faliment. Eu am o relație normală cu fanii rapidiști. Nu Mircea Sandu a dus clubul Rapid în insolvență și aproape de faliment”, a declarat Mircea Sandu.

Pe de altă parte, președintele FRF a anunțat, într-o conferință de presă desfășurată luni, că el a votat împotriva barajului dintre Rapid și Concordia Chiajna, pentru rămânerea în Liga I. „Nu am fost de acord cu 18 echipe și implicit nici cu barajul. Mi se poate aduce orice acuzație, dar nu că Rapidul este în insolvență din cauza mea. Dacă rămâneau 17 echipe, așa cum am votat eu, nu mai era niciun fel de problemă. Îmi pare rău pentru suporterii Rapidului, dar să caute vina în altă parte, la clubul Rapid, nu la FRF. E problema lui Copos”, a mai spus Mircea Sandu.

Miercuri, 30 de suporteri ai Rapidului au intrat în greva foamei, cerând demisia conducătorilor FRF și LPF, pe care îi consideră vinovați de situația în care a ajuns clubul giuleștean.

 

Inchide