• Publicat:
  • Actualizat:
Hot Pe Facebook

Ce descoperire! Asta e CREATURA PREISTORICĂ dintr-un lac din Siberia care i-a făcut pe ruși să exclame: DIAVOLUL EXISTĂ!

Ce descoperire! Asta e CREATURA PREISTORICĂ dintr-un lac din Siberia care i-a făcut pe ruși să exclame: DIAVOLUL EXISTĂ!
Nu și-au putut crede ochilor:

Cercetătorii ruși au descoperit pe fundul lacului Labynkyr din Siberia fragmente din scheletul unei creaturi misterioase, relatează Daily Mail.

Scafandrii au înfruntat temperaturi de aproape minus 42 de grade Celsius în încercarea de a afla dacă în lacul aflat la peste 7000 de kilometri de Moscova a existat un „monstru” similar celui din Loch Ness.

Cu ajutorul unui scanner subacvatic, geologii au reușit să localizeze mai multe oase despre care se presupune că ar fi aparținut unei creaturi cunoscute sub numele „The Devil” („Diavolul”, n. red).

„Au existat tot felul de ipoteze despre ce fel de creatură ar putea fi vorba: o știucă gigant, relicva unei reptile sau unui amfibian. Noi nu am încercat să confirmăm sau să infirmăm aceste ipoteze… noi am vrut doar să găsim rămășițele animalului respectiv”, a precizat Viktor Tverdokhlebov.

Cercetarea realizată în adâncurile lacului a cărui adâncime atinge în medie 51 de metri a fost condusă de scafandrul rus Dmitry Shiller.

Povestea monstrului nu este recentă, existența sa fiind invocată din secolul al XIX-lea.

În plus, în anul 2006, mai multe imagini video realizate în timpul unei expediții științifice au surprins prezența unei creaturi pe care specialiștii nu au putut-o identifica.

„Era a patra sau a cincea zi când ne aflam pe lac când sonarul nostru a detectat în apă, sub barca noastră, un imens obiect”, a povestit prof. Lyudmila Emeliyanova, de la Universitatea din Moscova.

„Am fost foarte surprinsă, dar nu speriată sau șocată; până la urmă nu am putut să vedem animalul respectiv, ci doar am înregistrat prezența respectivă în apă”, a adăugat Emeliyanova precizând că deocamdată nu există nicio explicație în acest caz.

×
Inchide