• Publicat:
  • Actualizat:
Hot Pe Facebook

Crin Antonescu cere grațierea lui Gică Popescu

Crin Antonescu cere grațierea lui Gică Popescu
Crin Antonescu: Susțin grațierea lui Gică Popescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, susține grațierea fostului fotbalist Gheorghe Popescu, condamnat la trei ani și o lună de închisoare în „dosarul Transferurilor”.

„Consider că sunt momente în care trebuie să învățăm să ne prețuim simbolurile naționale și să luăm atitudine atunci când acestea traversează clipe dificile ale vieții lor. Din punct de vedere personal, mă alătur demersului inițiat de președintele clubului Dunărea Calafat cu privire la strângerea de semnături pentru grațierea marelui nostru fotbalist și căpitan al Generației de Aur, Gică Popescu”, precizează Crin Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că face această declarație în nume personal.

„În același timp, prin calitatea pe care am avut-o ca ministru al Tineretului și Sporturilor, sunt de părere că simbolurile sportului românesc trebuie susținute și apreciate și după încheierea activității sportive. Am fost și sunt un promotor al sportului în România, iar valori precum Gică Popescu sunt văzute ca modele pentru tineri”, a adăugat Antonescu.

Liberalul a îndemnat la solidaritate cu fostul căpitan al echipei naționale.

„Astfel, fac un apel la toți cei care s-au bucurat și s-au simțit mândri că sunt români atunci când Gică Popescu juca sub culorile echipei naționale, să se alăture acestui demers de strângere de semnături pentru grațiere”, a conchis Antonescu.

×
Inchide