Gândul
  • Publicat:
Hot Pe Facebook

CTP despre disputa pe STS: „Preocuparea lui Băsescu a fost să arate cât de tâmpiți au fost cei de la guvernul Ponta și ce geniu al misiunilor speciale este Băsescu-superstar”. VIDEO

Editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu consideră că președintele Traian Băsescu "nu a avut nici cel mai mic moment de reușcare interioară" în cazul tragediei aviatice din Apuseni, preocuparea sa fiind mai degrabă să demonstreze cât de "tâmpiți" au fost cei de la Guvern și cât de "geniu" este președintele.

Editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu  consideră că președintele Traian Băsescu „nu a avut nici cel mai mic moment de reușcare interioară” în cazul tragediei aviatice din Apuseni, preocuparea sa fiind mai degrabă să demonstreze cât de „tâmpiți” au fost cei de la Guvern și cât de „geniu” este președintele.

„Puțin îi pasă, ca să nu zic i se rupe, de oamenii ăia care au murit. El pune sectoare de cerc pe hartă arată cu bățul. (…) Băsescu nu a avut ici cel mai mic moment de remușcare interioară. N-am văzut niciun sentiment omenesc, băi, oamenii aia au murit în țara asta în care eu sunt președinte, Opriș e la STS, Ponta e la Guvern, imbecilul ăla de Stoe e la Interne, în acest oraș de gogomani în care eu sunt cel dintâi  nu s-a gândit niciun moment că oamenii ăia au murit. Preocuparea lui a fost să arate cât de tâmpiți au fost cei de la guvernul Ponta, și au fost, și ce geniu al misiunilor speciale este Băsescu superstar”, a spus Cristian Tudor Popescu, la GÂNDUL LIVE.
Cât privește decizia premierului de a trece STS la Ministerul de Interne, editorialistul gândul a comentat: „Ponta a ars foaia pe care era scrisă problema”. 

Tags:
Inchide