Cum a slăbit Carmen Brumă 30 de kilograme

Redactor:
Gândul
Cum a slăbit Carmen Brumă 30 de kilograme
Prezentatoarea de televiziune Carmen Brumă a muncit mult pentru talia de viespe care a consacrat-o. În urmă cu câțiva ani, spune ea pentru Gândul, avea 87 de kilograme și a încercat toate dietele posibile și imposibile pentru a scăpa de 30 de kilograme.

Prezentatoarea de televiziune Carmen Brumă a muncit mult pentru talia de viespe care a consacrat-o. În urmă cu câțiva ani, spune ea pentru Gândul, avea 87 de kilograme și a încercat toate dietele posibile și imposibile pentru a scăpa de 30 de kilograme. „Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat și diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză și, în plus, am renunțat la fructele și legumele care mai erau recomandate”, mărturisește ea. Carmen Brumă spune că a reușit să scape de cele 30 de kilograme într-un an de zile.

Sportul a ajutat-o să-și tonifice musculatura

Potrivit acesteia, au existat și momente în care organismul ei era foarte slăbit. „Au fost perioade în care mă înfometam. Nu mai țin minte de câte ori am recurs la acest «regim». Când am văzut că organismul meu era din ce în ce mai slăbit, eram anemică, am început să mă documentez mai serios în ceea ce privește o dietă de slăbire. Citeam reviste, articole, cărți și studii despre slăbit și rețineam esențialul și apoi puneam în practică”, spune prezentatoarea TV.

După încercările nenumărate, Carmen a inclus în procesul de slăbire și sportul. „Scăderea bruscă în greutate și-a lăsat amprenta asupra corpului. Vergeturile nu au întârziat să apară, dar pentru a-mi tonifia musculatura m-am apucat de sport, lucru ce m-a ajutat enorm în lupta împotriva kilogramelor”, declară prezentatoarea.

Dulciuri doar o dată la două săptămâni

Ea recunoaște că dulciurile au fost mereu o slăbiciune, dar că a renunțat la ele. „În prezent, mănânc cel mult două pătrățele de ciocolată la două săptămâni și alea dimineața, pentru ca până seara organismul să ardă kilocaloriile ciocolatei. În plus, am renunțat la prăjeli. Nu am mai mâncat cartofi prăjiți de vreo 10 ani. Nici nu mai știu ce gust au”, mărturisește Carmen Brumă. Pentru a-și păstra silueta de invidiat, Carmen Brumă are câteva principii de viață bine stabilite de la care nu se abate. Fiind o persoană activă, merge la sala de fitness de trei ori pe săptămână, dar și acasă mai face sport. „Alerg prin parc, mă duc pe stadion. Sunt o fire activă, iar acest lucru mă ajută să mă mențin în formă”, menționează Brumă.

Carne de pește, de trei ori pe săptămână

Fructele și legumele sunt pentru vedetă alimentele de bază. „Mănânc foarte multă salată, de trei ori pe săptămână mănânc pește gras, pentru a-i asigura organismului necesarul de Omega 3, și am renunțat la carnea de porc”, povestește Carmen Brumă.

O altă regulă de bază a prezentatoarei? Nu mănâncă niciodată cu trei-patru ore înainte de a adormi. „Programul meu nu îmi permite să iau ultima masă la ora 19, deoarece sunt și zile în care adorm după ora 2 noaptea, așa că pentru a evita luarea în greutate mănânc ceva ușor cu trei-patru ore înainte de somn”, conchide Carmen Brumă.

Inchide