Cum i-a scandalizat un tânăr pe călătorii dintr-un tren. „Vreau să fac sex cu el”

Redactor:
Mihai Schiau
Cum i-a scandalizat un tânăr pe călătorii dintr-un tren. „Vreau să fac sex cu el”
Un scoțian în vârstă de 25 de ani a fost condamnat arestat după ce în timpul unei călătorii cu trenul a deranjat ceilalți pasageri cu comportamentul său indecent.

Un scoțian în vârstă de 25 de ani a fost arestat după ce în timpul unei călătorii cu trenul a deranjat ceilalți pasageri cu comportamentul său indecent.

Andrew Davidson s-a frecat de unul dintre cărucioarele cu băuturi și alimente vândute de angajații companiei de transport, strigând că vrea să facă sex cu respectivul obiect, relatează Metro.co.uk.

Mai mult, tânărul a sărutat barele de metal ale căruciorului, speriind-o pe cea care se ocupa de vânzarea produselor. Potrivit sursei citate, fata a fost atât de șocată, încât a coborât din tren la următoarea stație.

Foto: metro.co.uk

Echipajul de poliție sosit la fața locului l-a arestat pe Andrew, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cele din urmă, scoțianul a fost dus în fața unei instanțe de judecată și pedepsit cu 100 de ore muncă în folosul comunității.

„(Andrew, n. red) era complet amețit din cauza alcoolului”, a explicat avocatul acestuia, precizând că, deși recunoaște cele întâmplate, Andrew nu a fost conștient de ceea ce a făcut la momentul respectiv. „Este ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum și probabil că nici nu se va mai întâmpla vreodată”, a conchis avocatul.  

Inchide