CURĂ DE SLĂBIRE. Cum a reușit să slăbească Daciana Sârbu după naștere

Redactor:
Gândul
CURĂ DE SLĂBIRE. Cum a reușit să slăbească Daciana Sârbu după naștere
Secretele soției premierului

Eurodeputata Daciana Sârbu a reușit să slăbească 10 kilograme în șapte luni. „Imediat după naștere am rămas cu un surplus de 10 kilograme. Am încercat tot felul de cure de slăbire, dar nici una nu a avut un rezultat spectaculos”, a declarat pentru gândul Daciana Sârbu.

Europarlamentarul a mărturisit că pentru a scăpa de kilogramele în plus a apelat chiar și la sfaturile unui medic nutriționist. „Fără niciun rezultat. După ce am văzut că nicio dietă nu mă ajută să slăbesc, am decis să îmi inventez propriul meu regim de slăbit. Este unul simplu: mănânc foarte multe salate. Salată cu pui, cu ton și chiar salată simplă”, a punctat Daciana Sârbu.

În plus, cartofii prăjiți, dulciurile și preparatele de tip fast-food sunt alimente pe care aceasta evită să le mănânce. „Încerc pe această cale să îmi educ și fiica să ducă un stil de viață sănătos și să aibă o dietă echilibrată”, precizează soția prim-ministrului Victor Ponta.

Dincolo de regimul alimentar, eurodeputata face și sport. „Tot timpul am fost o persoană activă. Merg la sală ori de câte ori am ocazia”, a mai spus europarlamentarul.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a declarat, la un târg agricol, că soția sa testează și pe el „dieta Daciana”, îl obligă să mănânce sănătos și-i alege la micul dejun produse bio.

 

 

 

 

 

Inchide