• Publicat:
  • Actualizat:
Hot Pe Facebook

De ce o ÎNȘEALĂ bărbații pe Andreea Mantea. Prezentatoarea TV și-a arătat, pentru prima dată, secretul RUȘINOS!

De ce o ÎNȘEALĂ bărbații pe Andreea Mantea. Prezentatoarea TV și-a arătat, pentru prima dată, secretul RUȘINOS!

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a anunțat luni seara că l-a iertat pe logodnicul său, Ștefan Stan, care a înșelat-o, scrie protvmagazin.ro.

„Pe mine m-au înșelat toți bărbații cu care am fost, nu a fost nici măcar unul care să nu mă înșele. Vin acasă și văd că primește pe Facebook câte patru, cinci, șase propuneri indecente de la fane, care îi spun în mod explicit ce i-ar face. Sunt femei cu copii acasă… Nu are cum, ca bărbat, să nu îi ia mintea razna. Pentru cinci minute de …”, a declarat Andreea Mantea.

Vedeta TV a spus că l-a iertat pe Ștefan Stan, dar că deocamdată dorm separat. „Eu îl iert, l-am iertat, dar acum totul ține de încredere. Momentan, dormim separat”, a declarat Andreea Mantea. Ea a precizat că a mai fost certată cu câștigătorul primei ediții de la „Vocea României”, dar s-au împăcat rapid. „Stăm unul lângă altul două ore, nu vorbim, după care ne împăcăm”, a precizat prezentatoarea TV.

Andreea Mantea a mai precizat că multe dintre articolele care apar în presă despre Ștefan Stan sunt scrise de „femei care au fost refuzate” de câștigătorul „Vocea României”.

 

MESAJE DE PAȘTE. Câteva exemple de urări de Paște care pot fi folosite pentru SMS-uri

Ciorbă de miel, drob de miel, friptură de miel – câți miei se vor vinde în România în această săptămână. HARTA PREȚURILOR pentru masa de Paște

REȚETE DE PAȘTE. Trei modalități simple de a găti DROBUL DE MIEL și de pui

REȚETĂ DE PAȘTE: Trei modalități simple de a găti ciorba de miel

REȚETE DE PAȘTE. Trei metode simple de a prepara FRIPTURA de MIEL

Inchide