DEZVĂLUIRE BOMBĂ! Ștefan Bănică a vrut să o seducă: Am fost la el în casă și…

Redactor:
Mihai Schiau
DEZVĂLUIRE BOMBĂ! Ștefan Bănică a vrut să o seducă: Am fost la el în casă și…
S-a întâmplat chiar când....

Ștefan Bănică Jr. ar fi încercat să o seducă pe Adriana Bahmuțeanu. Afirmația îi aparține prezentatoarei tv. Potrivit acesteia, Bănică a încercat să o seducă în anul 2000, când ea nu era măritată, iar cântărețul se afla în plin divorț cu Mihaela Rădulescu.

Povestea este confirmată chiar și de fosta soție a cântărețului. „Adriana nu minte, asta știu sigur”, a spus Mihaela Rădulescu.

Adriana Bahmuteanu a făcut mărturisirea în 2006, când fusese acuzată într-o emisiune a lui Dan Diaconescu, de mai mulți telepectatori ai OTV-ului, că îl place pe Ștefan Bănică Jr. „Dacă voiam să am o relație cu el, aș fi avut-o încă de acum șase ani. El mi-a făcut avansuri pe vremea când eram vecini de bloc. Eu stăteam la șase, el la etajul 1”, spunea Adriana Bahmuțeanu la acea vreme.

Bahmuțeanu a mai spus că a refuzat să aibă o relație cu Bănică pentru că nu se potriveau. „Eram mai înalta ca el, ce sa fac cu el? Ne vedeam zilnic, aveam ore similare de plecat de acasă. Am fost de câteva ori și în casa lui. Eu aș fi vrut ca el să fie ca frațiorul meu, iar el voia altceva. Și în plus, eu eram și sunt și acum prietena cu fosta lui soție, Mihaela, și dacă aș fi avut o relație cu el, nu m-aș mai fi putut uita în ochii Mihaelei”, a mai dezvăluit Adriana.

Povestea a fost confirmată, tot atunci, chiar de Mihaela Rădulescu. „Știu sigur că este adevărat, doar eram vecine la vremea aceea și chiar Adriana mi-a mărturisit totul. Adriana era tare frumușică și arăta bine, arată bine și astăzi, de altfel, iar Ștefan tocmai era în divorț. Era dreptul lui de bărbat să încerce, era libertatea ei de femeie să accepte sau nu. Adriana nu minte, asta știu sigur”, a ținut să precizeze și Mihaela Rădulescu.

Inchide