DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ a unei cântărețe de la ASIA: Iubitul meu a venit dezbrăcat în fața mea și m-a pus să…

Redactor:
Mihai Schiau
DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ a unei cântărețe de la ASIA: Iubitul meu a venit dezbrăcat în fața mea și m-a pus să...

O fostă membră a trupei ASIA, Sorana Mohamad, a făcut mai multe dezvăluiri care întăresc imaginea pe care și-a creat-o de fată cuminte. Artista a povestit la ce vârstă și-a pierdut virginitatea și a vorbit despre prima ei experiență cu un iubit.

BRUNO ICOBEȚ CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3

„Prima dată când era aproape să se întâmple, aveam 19 ani. A apărut băiatul în fața mea gol și când am văzut, m-am speriat și am zis un „nu” hotărât! Am mai așteptat un an până am făcut-o”, a povestit Sorana.

Mai mult, artista a precizat și că, în ciuda faptului că tatăl ei este arab și era de așteptat să fie mai strict, ambii părinți au fost foarte deschiși în privința sexualității.

„Tatăl meu, deși era arab, mi-a spus : Nici nu mă interesează la ce vârstă vrei să o faci, că oricum nu poate să controleze nimeni asta, numai nu îl lăsa pe baiat să-ți spună că ești pregătită, când tu, de fapt, nu ești. Când s-a întâmplat „minunea”, m-am dus acasă și le-am spus părinților: mama, tata, trebuie să vă spun ceva… Pe tata l-au luat palpitațiile, mama s-a albit, au crezut că cine știe ce se întâmplase! Tata s-a liniștit și mama mi-a spus :”În sfârșit!”, a mărturisit Sorana.

Inchide