Din închisoare, Gigi Becali este lovit de unde se aștepta mai puțin. Anunț-soc din familie

Redactor:
Mihai Schiau
Din închisoare, Gigi Becali este lovit de unde se aștepta mai puțin. Anunț-soc din familie
Declarația la care nu se aștepta nimeni

Vărul lui Gigi Becali, fostul impresar Ioan Becali, a vorbit la o televiziune de știri despre arestarea patronului Stelei și s-a declarat împotriva grațierii acestuia.

„Să fie demn, așa cum a fost și ieri (n.r. luni, când Gigi Becali a declarat că se predă singur la poliție). Să nu ceară clemență din nicio parte. Eu, cel puțin, nu sunt de acord cu grațierea. Dacă îmi dau 20 de ani, nu cer nici două zile de clemență. Ce e aia? Dacă justiția crede că am greșit, plătesc și cu asta basta. Să aibă liniște acolo, să-și adune gândurile. Familia știe că el nu are nevoie de nimic. Când vom avea permisiunea, vom merge la el. Să vedem ce se va întâmpla în continuare”, a declarat Ioan Becali despre vărul său.

Gigi Becali declarase luni, în ziua arestării sale, că ar putea să-i ceară grațierea președintelui Traian Băsescu. „Prima dată la asta m-am gândit. De ce nu, care e treaba? Ce, mi-e rușine? Voi face toate demersurile ca să fiu liber pentru familia mea. E legal? Atunci eu o cer. Dacă vrea, bine, dacă nu vrea, iar bine. Ce, dacă face un act creștinesc îi e rușine?”, a declarat Gigi Becali, care a sugerat că o eventuală grațiere i-ar putea crește popularitatea președintelui Traian Băsescu în sondaje.

 

Inchide