Inevitabilul s-a produs: MESAJUL uluitor pe care Mircea Badea și colegii săi l-au primit la miezul nopții

Redactor:
Mihai Schiau
Inevitabilul s-a produs: MESAJUL uluitor pe care Mircea Badea și colegii săi l-au primit la miezul nopții
TRAIAN BĂSESCU îl atacă pe DAN VOICULESCU, MIHAI GÂDEA, MIRCEA BADEA și ceilalți de la Antene. Război BĂSESCU - CNA

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, la B1TV, despre deciziile Consiliului Național al Audiovizualului, că este foarte greu de explicat „cum mizeria pe care o face trustul turnătorului Voiculescu” este susținută de oameni care au lucrat la BBC sau Europa Liberă.

Președintele Traian Băsescu a comentat sintagma „marțea neagră”, iar moderatorul a replicat că se va sesiza din nou Consiliul Național al Audiovizualului și a precizat că mai primit o amendă recent, de la acest for.

„Vă spun eu, a fost lovitură de stat, fraților, în vara anului 2012, și o tentativă de șubrezire a capacității statului de a lupta împotriva corupției, în marțea neagră. A fost lovitură de stat în vara lui 2012”, a spus Traian Băsescu, după care i-a cerut realizatorului să îl contrazică, pentru ca CNA să nu îl poată amenda.

Șeful statului a continuat, vorbind despre „urechile fine ale domnilor de la CNA”.

„Țineți cont că acolo sunt oameni care au lucrat și la BBC, și la Europa Liberă și la Vocea Americii, foarte greu de explicat cum mizeria pe care o face trustul turnătorului Voiculescu este susținută exact de acești oameni, prin protejarea trustului Intact (…) Eu mă uit ce au făcut cu mine și cu familia mea”, a mai declarat Traian Băsescu, spunând că tactica la CNA este ca, „în momentul când faci plângere, să iasă doi, foști lucrărilor la BBC și România Liberă, ori unul de la Vocea Americii sau Pro TV” și se comunică faptul că nu au avut cvorum.

„Câtă lipsă de (…) doamna aceea, doamna Georgescu. Vai de…”, a mai comentat șeful statului și făcând un gest dezaprobator cu mâna.

 

Inchide