Injecții pentru potență. Dezvăluiri senzaționale. Cum a ajuns CEL MAI PUTERNIC OM al planetei

Redactor:
Mihai Schiau
Este unul din cele mai mari secrete ale istoriei

Dosarele medicale ale lui Adolf Hitler au fost scoase la licitație, iar detaliile care ies la iveală după zeci de ani sunt stânjenitoare pentru Fuhrer.

Conform documentelor, Hitler avea probleme cu eliminarea gazelor intestinale și uneori lua și câte 28 de pastile în același timp. De asemenea, dictatorul folosea cocaină pentru a-și curăța sinusurile. În plus, Fuhrer-ul primea injecții din lichidul seminal al taurilor, pentru a-și mări libidoul, scrie Discovery.

Toate aceste detalii au fost făcute publice de casa de licitații Alexander Autographs din Connecticut, care speră să vândă săptămâna viitoare întreg istoricul medical al Fuhrer-ului.

Hitler risca să devină dependent de cocaină

În cele 225 de pagini de documente, pot fi găsite zece radiografii ale craniului dictatorului, dar și detalii despre problemele sale cu sinusurile. Istoricul medical, datând din 1945, a fost realizat de doctorul lui Hitler, Erwin Giesing, și este acum evaluat la 2.000 de dolari.

Conform documentelor, Hitler folosea cocaină pentru a-și curăța sinusurile, însă la un moment dat a existat riscul ca dictatorul să devină dependent de drog. Astfel, doctorii au trebuit să micșoreze doza de tratament, scrie Discovery.

În plus, din cauza problemelor cu gazele intestinale, Hitler ajunsese să înghită câte 28 de pastile odată, motiv pentru care și-a distrus ficatul și stomacul.

De asemenea, deși nu avea o viață sexuală foarte activă și dormea în alt pat decât Eva Braun, Hitler obișnuia să facă sex cu amanta lui, dar numai după ce i se făceau injecții pe bază de spermă de taur.

Inchide