MOMENT PENIBIL la Românii au talent. Momentul de neînțeles în care Andra era cât pe ce să fugă din sală. „M-am speriat!”

Redactor:
Vlad Mironescu
MOMENT PENIBIL la Românii au talent. Momentul de neînțeles în care Andra era cât pe ce să fugă din sală. „M-am speriat!”

ROMÂNII AU TALENT. Alexandru Marcu și-a făcut și de această dată apariția în modul în care ne-a obișnuit încă de la PRESELECȚII ROMÂNII AUTALENT: a coborât din tavan. „M-am îndrăgostit” și-a început Alexandru Marcu numărul de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

Numărul pe care l-a pregătit nu a fost pe gustul juraților: Concurentul a sta cu capul în jos și și-a scos din ochiul stâng un fior de ață. Andra nu s-a putut uita la numărul pe care îl pregătise. La fel nici Andi Moisescu.

VEZI AICI MOTIVUL PENTRU CARE ALEXANDRE MARCU A DEZAMĂGIT JURIUL DE LA ROMÂNII AU TALENT

Mihai Petre și Andra au apăsat butonul X în timpul prestației lui Alexandru Marcu de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

„Pe mine ai reușit să mă prost-dispui. Ar fi trebui să vii și să faci un număr spectaculos. Tu nu ai reușit. Nu am ateptat să văd un povestitor care să vină și să îmi spună o poveste tristă”, a spus Mihai Petre.

„I-am dat X pentru că m-au speriat. Asta a fost reacția mea. Eu nu pot să privesc astfel de numere. Asta sunt eu”, i-a spus și Andra la finalul numărului pe care Alexandru Marcu l-a pregătit pentru ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

FOTO: Alexandru Marcu în timpul preselecțiilor de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3

Magicianul Alexandru Marcu și-a făcut o intrare spectaculoasă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în timpul preselecțiilor. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a coborât pe o frânghie.

După ce i-a pus pe spectatori să arunce o minge verde prin sală și să aleagă o carte, Marcu Alexandru i-a întrebat pe jurați dacă vor să schimbe cartea, iar aceștia au ales un trei de treflă. Tânărul a scos apoi un pachet de cărți alb, neprintat. A întins cărțile pe masă, iar pe ele era scris negru pe alb: trei de treflă.

„Ești foarte bun”, i-au spus Andra și Andi, jurați la ROMÂNII AU TALENT.

În această seară, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT vor urca ultimii 12 concurenți care au reușit să treacă de etapa preselecțiilor. Dintre aceștia, doar trei vor primi șansa de a lupta mai departe pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

 

Inchide