Pariu că n-o recunoști? ULUITOR: Acum e MEGAVEDETĂ și apare zilnic la televizor, pe atunci arăta AȘA:

Redactor:
Mihai Schiau
Transformarea e ULUITOARE!

Cântăreața Andra este azi una dintre cele mai apreciate vedete din România, atât pentru vocea ei, cât și pentru imaginea impecabilă pe care o afișează de fiecare dată când apare în public.

Totuși, de-a lungul timpului, Andra a trecut prin numeroase transformări de look, puțini fiind cei care își amintesc cum arăta artista la debutul său pe scena muzicii românești.

„Nu fac parte din categoria cântărețelor care își pregătesc mai mult vestimentația decât vocea. Când încep să cânt, nu mai contează decât fluidul energetic dintre mine și cei care mă ascultă. Nu sint aroganța și nu sufăr de vedetism.”, a scris Andra pe site-ul ei.

Primul album al Andrei fost lansat în anul 2001 și produs de Nova Music. Au urmat „Dragostea mea” (2002), pentru care a obținut Discul de Aur, „Vreau sărutarea ta” (2003), cu un nou Disc de Aur, „Rămâi cu mine” (2005), „Best of „(2007), „De la frate la soră”, album cu piese din folclor (2007), „Vis de iarnă” (2007), „Dragostea rămâne” (2008), „Album de familie” (2008), „Iubește-mă astazi, Iubește-mă mâine” (2009), și „Something New” (2010).

Printre numeroasele premii obținute de Andra de-a lungul carierei sale se numără: „Cel mai bun proiect de debut” la Premiile Industriei Muzicale Românești, în 2002, „Cea mai bună voce feminină” la Festivalul Cântecului de Dragoste – 2003 și „Cea mai bună voce feminină”la Premiile MTV România – 2003.

FOTO: Adrian Stoicoviciu/Publimedia

FOTO: Adrian Stoicoviciu/Publimedia

FOTO: Victor Ciupuliga/Publimedia

Inchide